Ο ρόλος της Μαρίας Μηλίνη, του Άγγελου Καραχάλιου και του Χαράλαμπου Βαρδίκου. Ποια μέλη της ΚΠΕ και ποιοι από τις περιφέρειες συμμετέχουν.

Τους στενότερους συνεργάτες του Ανδρέα Λοβέρδου στη μάχη για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, παρουσιάζουν σήμερα τα «Παιχνίδια Εξουσίας».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες:

Στο επιτελείο του Ανδρέα Λοβέρδου τα ζητήματα επικοινωνίας χειρίζεται η Μαρία Μηλίνη και σημαντικό ρόλο σε όλο το εγχείρημα διαδραματίζει ο Άγγελος Καραχάλιος.

Από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής στο πλευρό του Ανδρέα Λοβέρδου βρίσκονται τα μέλη : Χαράλαμπος Βαρδίκος, Βούλα Γεωργάκη, Στέφανος Μιχαλάκος, Αθηνά Μπούτση, Αλεξάνδρα Σαγρή, Έλενα Τριανταφυλλίδου και Βασίλης Χρήστου.

Περισσότερα από 200 στελέχη συμμετέχουν στις ομάδες στήριξης της υποψηφιότητας του Ανδρέα Λοβέρδου σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα της χώρας και το συντονισμό της οργανωτικής προσπάθειας έχουν αναλάβει, μεταξύ άλλων, οι : Βαλάντης Αθανασίου, Ρουμπίνη Ανδριοπούλου, Γιώτα Γαζή, Ελισάβετ Γράψα, Γιώργος Ζέρβας, Μαρία Κανάκη, Παναγιώτης Κόνσουλας, Θωμάς Λουπέτης, Σταύρος Μαρκάτος, Γιάννης Μίχας, Δημήτρης Μπρίμης, Γιώργος Πόκκιας, Νίκος Τσολακίδης, Γιώργος Χότζογλου και Τάσος Χρηστάκης.

Πηγή:ieidiseis.gr

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours

You May Also Like: