Πασίγνωστος τραγουδιστής «κατεβαίνει» με το κόμμα του Τράγκα

Με το κόμμα του Γιώργου Τράγκα, το Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων, «κατεβαίνει» ο Βαλάντης.

Νέο κόμμα στα ακροδεξιά της Ν.Δ. φτιάχνει ο Γιώργος Τράγκας, θεωρώντας ότι έχει μείνει ένας κενός χώρος μετά την καταδίκη και τη διάλυση της Χρυσής Αυγής και ότι μπορεί να συνομιλήσει με το ακροατήριό της, το οποίο άλλωστε έχει χαϊδέψει πλειστάκις.

Ο Τράγκας ανακοίνωσε τώρα ότι θα είναι «παρών στις εκλογές» με το κόμμα του, το οποίο αποκαλεί «Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων», λέγοντας ότι θέλει να «πρωταγωνιστήσει» «στη δημιουργία ενός νέου παλλαϊκού ρεύματος ανατροπής του ζόφου και όσων ζούμε». Στο παρελθόν πάντως, εκεί που είχε πρωταγωνιστήσει, ήταν -ως η βασική φωνή του ΣΚΑΪ- στον πόλεμο του σταθμού της οικογένειας Αλαφούζου με τον πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Με τον Γ. Τράγκα και το νέο του κόμμα συμπράττει, όπως ανακοίνωσε, ο Νίκος Νικολόπουλος, άλλοτε βουλευτής και υφυπουργός της Ν.Δ., ο οποίος την περίοδο 2014-2015 πέρασε από τους ΑΝ.ΕΛΛ.

Το δικό του κόμμα το έχει ονομάσει Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ο Νικολόπουλος κατάφερε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στην Πάτρα, ενώ στις εθνικές εκλογές κατέβηκε μαζί με τον Βασίλη Λεβέντη και την Ενωση Κεντρώων, με πενιχρά εκλογικά αποτελέσματα. Σάλο είχε προκαλέσει τον Αύγουστο του 2014 το ακραίο ομοφοβικό παραλήρημά του σε βάρος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, τον οποίο αποκάλεσε «πουσταριό». Εφτασε έπειτα στο σημείο να μιλά για «ψυχοπαθολογική εκτροπή» και να παραλληλίζει το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια με την «κτηνοβασία».

Σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του κόμματος αναφέρονται οι λόγοι που οδήγησαν τον γνωστό τραγουδιστή στο να πολιτευτεί:

«Συμπορεύομαι και ευθυγραμμίζομαι με τις θέσεις του “ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ” του Γιώργου Τράγκα γιατί πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε αυτή τη παρακμιακή κατάσταση που οδήγησε μεγάλα τμήματα της κοινωνίας στη φτώχεια και τη μελαγχολία.

Πιστεύω ότι το “ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ” έχει θετικό ρόλο, δεν θα προδώσει τον κόσμο και θα υπερασπιστεί τη Δημοκρατία και την Εθνική Ανεξαρτησία.»

Το ενδιαφέρον για την πολιτική και το φλέρτ (;) με τη ΝΔ

Το 2014 ο Βαλάντης – κατά κόσμον Χρυσοβαλάντης Αυγενικός – είχε δηλώσει ότι σκοπεύει να κατέβει στην πολιτική αρένα και να πολιτευτεί στη Δωδεκάνησο, καθώς κατάγεται από τη Ρόδο.

Τότε, είχε αποφύγει να αναφέρει αν θα βάλει υποψηφιότητα με τη Νέα Δημοκρατία, «με την οποία διατηρεί στενούς δεσμούς» όπως αναφέρεται σε τοπικό μέσο, και είχε δηλώσει ότι δεν θα κατέβει στις εκλογές με κάποιο ακραίο πολιτικό κόμμα.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours