Με ζώνη Hermes έσκασε μύτη ο Άδωνις στην λαϊκή! Είμαστε άξιοι της μοίρας μας

Γι’ αυτό μας έχουν καταντήσει τους καρπαζοεισπράκτορες του πλανήτη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε στη δημοσιότητα και μονταρισμένο βίντεο διάρκειας 4 λεπτών και 28 δευτερολέπτων. Το βίντεο είναι μια παραγωγή της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών, που τον είχε προσκαλέσει σε λαϊκή αγορά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έχοντας τοποθετήσει μάλιστα και διθυραμβικό πανό για τις «υπηρεσίες του Άδωνι» στις λαϊκές αγορές.

Μπορείς το βίντεο να μην εμφανίζεται ούτε ένας πολίτης, ούτε ένας περαστικός, γεγονός που φωνάζει από μακριά ότι είναι σκηνοθετημένο για να μην υπάρξει κανένα ατύχημα, ένα στιγμιότυπο όμως προκάλεσε οργή και σάλο στο πανελλήνιο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με την πανάκριβη ζώνη

Το γεγονός ότι ο υπουργός ανάπτυξης επισκέφτηκε την λαϊκή φορώντας ζώνη …Hermes!

Δεν υπάρχουν σχόλια για την εικόνα, που όμως δικαιολογεί απόλυτα την κατάντια μας.

Παρόλα αυτά, στο βίντεο φαίνονται λίγες, αγχωμένες στάσεις σε επιλεγμένους πάγκους, όπου ο υπουργός σταματά για τις απαραίτητες χειραψίες και φωτογραφίες, προδίδοντας μονίμως την αγωνία του για να κινηθεί γρήγορα μαζί με τη συνοδεία του. «Να είστε καλά. Καλές δουλειές. Πάμε» μονολογεί πολλές φορές μονότονα στο βίντεο, ενώ στην πορεία του -όλως τυχαίως- δεν φαίνεται να συναντά ούτε έναν πολίτη, έναν καταναλωτή.

Επική στιγμή όταν ένας έμπορος απάντησε στην ερώτηση του υπουργού πως τα αγγουράκια έχουν φτάσει στο 1,40 ευρώ, με τον Άδωνη να παγώνει και να συνεχίζει τη διαδρομή χωρίς σχόλιο. Ακόμα πιο εντυπωσιακή ήταν η στιγμή ένας άλλος, αυθόρμητος… έμπορος έσπευσε να του σφίξει το χέρι και να του πει «ευχαριστούμε πολύ και για το νομοσχέδιο, ελπίζουμε να βοηθήσει»!