Κάλυψη Μητσοτάκη στα «γαλάζια» στελέχη για τη γιορτή μίσους στο Βίτσι

Σε έμμεση, πλην σαφή, κάλυψη των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που μαζί με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο συμμετείχαν στη γιορτή μίσους στο Βίτσι παρέα με τους χρυσαυγίτες, παραπέμπει η απάντηση που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή, για το θέμα.

Ειδικότερα, ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη δευτερολογία του αναφέρθηκε εκτενώς στη συμμετοχή της Μαρίας Αντωνίου και του Ζήση Τζηκαλάγια στο Βίτσι. «Πριν δύο μέρες αναγκαστήκατε να διαγράψετε έναν βουλευτή σας, μόνο από την ΚΟ. Τον κ. Μπογδάνο τον διαγράψατε από ανάγκη και λίγες ώρες μετά ο κ. Γεραπετρίτης είπε ότι είναι μέλος του κόμματος και μπορεί να επιστρέψει. Τον διαγράψατε γιατί πήγε σε μία γιορτή μίσους δίπλα σε χρυσαυγίτες σε εμφυλιοπολεμικές φιέστες; Κ. Μητσοτάκη, στην ίδια εκδήλωση που ήταν ο κ. Μπογδάνος, εκπροσωπηθήκατε επισήμως από την κα Αντωνίου, την επικεφαλής του γραφείου σας στη Θεσσαλονίκη.
Δεν είναι αδιάφορο ότι μας κυβερνά ένας πρωθυπουργός που έχει μόνιμο μέλημα πως θα ικανοποιεί το ακροδεξιό κοινό και θα αλιεύει ακροδεξιές ψήφους» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε ότι όποιος ξεπερνάει τα όρια τότε δεν έχει θέση στην ΚΟ της ΝΔ. «Όταν ζητήσαμε την ψήφο του ελληνικού λαού, δεσμευθήκαμε πως δεν θα ξύνουμε πληγές του παρελθόντος. Όποιος ξεπεράσει τα όρια, θα γνωρίζει ότι δεν έχει θέση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας» σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Πηγή: tvxs.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours