Νίκος Δρούκας: Δύσκολες ώρες για τον φωτορεπόρτερ – Η δημόσια έκκληση για βοήθεια

Δύσκολες ώρες περνά ο γνωστός φωτορεπόρτερ Νίκος Δρούκας, μετά από ένα ατύχημα που είχε φέτος το καλοκαίρι.

Το χειρουργείο που έκανε δεν του επιτρέπει πλέον να εργάζεται μέχρι να αναρρώσει και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση.

Ο ίδιος, δημοσίευσε μια φωτογραφία με έναν τραπεζικό λογαριασμό, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του:


«Το ατύχημα στο πόδι στις 8/8 πέρα από σωματικό ψυχικό πόνο με οδήγησε σε οικονομικό αδιέξοδο. Με την επιστροφή μου στην Αθήνα 15/9 και ήδη τα υπέρογκα έξοδα – ενοίκιο, ρεύμα, κοινόχρηστα, όλα αυξημένα λόγω φυσικού αερίου, σούπερ μάρκετ, φυσιοθεραπείες, κάποιο άνθρωπο να έρχεται 2 φορές την βδομάδα για να καθαρίζει και πηγαίνει για ψώνια – τρέχουν και έσοδα από πουθενά! Μόνο το πρακτορείο NDP όπου ανήκω μου δίνει κάποια βοήθεια παρότι δεν υποχρεούται και αυτό είναι προς τιμήν τους.

Γι’ αυτό πήρα μετά από πολλή σκέψη να ζητήσω την βοήθειά σας και όσοι θέλετε να βάλετε ό, τι θέλετε σε αυτό τον λογαριασμό και θα είμαι απόλυτα ευγνώμων. Και η παραμικρή βοήθεια πολύτιμη», έγραψε ο Νίκος Δρούκας στη λεζάντα του.

Δείτε την ανάρτησή του εδώ αλλά και πώς μπορείτε να τον βοηθήσετε: