Λαχτάρα για τον Μένιο Φουρθιώτη – Έκρηξη βόμβας έξω από το σπίτι του

Μια έκρηξη που συνέβη τα μεσάνυχτα έξω από το σπίτι του  Μένιου Φουρθιώτη στην Εκάλη, από άγνωστους δράστες, τάραξε τον παρουσιαστή.

Ο Μένιος που έχει ανοιχτά μέτωπα, αποδίδει την εμπρηστική επίθεση σε αυτούς που προσπαθούν να τον «φιμώσουν».

Το συμβάν έκανε γνωστό ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρει ότι «άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν τρεις εμπρηστικούς μηχανισμούς», με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές στο σπίτι, όπου έσπασαν τζάμια και καταστράφηκε το φυλακίου ασφαλείας.

Μένιος Φουρθιώτης

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

«Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί νομικά τόσο τον ίδιο τον τηλεπαρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, όσο και τις επιχειρήσεις μέσων μαζικής ενημέρωσης, των οποίων είναι ιδιοκτήτης.

Χθες το βράδυ περί ώρα 00.00 άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν τρεις εμπρηστικούς μηχανισμούς στην οικία του Μένιου Φουρθιώτη στην Εκάλη. Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας των κακοποιών ήταν η πρόκληση σοβαρών ζημιών στην οικία, στην οποία έσπασαν τα τζάμια, και η ολική καταστροφή του φυλακίου ασφαλείας, το οποίο υπάρχει στον περίβολο της οικίας. Για την υπόθεση ήδη διενεργεί προανάκριση η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ.

Ο κ. Φουρθιώτης συνδέει αυτή την επίθεση με την εκδοτική προσπάθεια, την οποία αρχίζει στις αρχές Σεπτεμβρίου με την επανέκδοση της εφημερίδας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ NEWS, και τη συνδέει με το γεγονός ότι ήδη ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν αρχίσει έρευνα για σκάνδαλα πολιτικών και επιχειρηματιών».

Για την υπόθεση ήδη κάνει προανάκριση η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή:newsbreak.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *