Δήλωση βόμβα γνωστού καθηγητή για έμφραγμα Χαρδαλιά: «Είναι γνωστή παρενέργεια του εμβολίου»

Τι δήλωσε ο Δημήτρης Κούβελας για το έμφραγμα που υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς και τις παρενέργειες του εμβολίου;

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, με ανάρτησή του υποστήριξε πως η περιπέτεια υγείας του Νίκου Χαρδαλιά ίσως οφείλεται στον εμβολιασμό του κατά του κοροναϊού.

Την αντίδραση γνωστού καρδιολόγου προκάλεσε ανάρτηση του καθηγητή Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρη Κούβελα, σχετικά με το έμφραγμα που υπέστη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος – να σημειωθεί- έχει ιστορικό στεφανιαίας νόσου και εμβολιάστηκε πριν από επτά μήνες.

Ο κ. Κούβελας έσπευσε να προκαταλάβει ότι το επεισόδιο αυτό αποτελεί «δυνητική παρενέργεια» του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, γράφοντας συγκεκριμένα:

«Ως Ιατρός και Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας, προτρέπω τον κ. Χαρδαλιά, τους θεράποντες και τους φροντιστές του, να υποβάλλουν κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ, δυνητικής ανεπιθύμητης δράσης του εμβολίου κατά του COVID-19 στο το οποίο υπεβλήθη. Το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο περιγράφεται στις αναμενόμενες ανεπιθύμητες δράσεις των εν λόγω εμβολίων και ο ασθενής βρίσκεται στο χρονικό φάσμα εκδήλωσης της ανεπιθύμητης».

Σε σχόλιό του κάτω από την ανάρτηση, ο καθηγητής Καρδιολογίας ΑΠΘ και ταμίας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας Βασίλης Βασιλικός, ο οποίος μάλιστα νοσηλεύτηκε με κορωνοϊό τον περασμένο χειμώνα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο (δείτε εδώ), αντιδρά γράφοντας:

«Δημήτρη επιτέλους σταματά να έχεις άποψη για όλα. Άσε τους θεράποντες καρδιολόγους να έχουν άποψη για το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο που υπέστη ο κ. Χαρδαλιάς. Οι γενικολογίες αυτές μόνο κακό προκαλούν σε εσένα και το κοινωνικό σύνολο που δεν γνωρίζει ποιες είναι οι συνηθισμένες αιτίες των οξέων στεφανιαίων συνδρομών.

Επίσης είναι πολύ άδικο για έναν ασθενή να δημοσιοποιούνται τα προσωπικά του προβλήματα υγείας και επιπλέον ο καθένας να τα χρησιμοποεί για να στηρίξει τις θεωρίες συνομωσίας. Βασίλης Βασιλικός Καθηγητής Καρδιολογίας ΑΠΘ ΥΓ σε λίγο θα ακούσουμε ότι και η εμφάνιση των μεδουσών στις θάλασσες μας σχετίζεται με το εμβόλιο!!!!».

Δείτε την ανάρτηση και το σχόλιο:


Πηγή:fimes.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours