Γλυκά Νερά: Έφτασε στην Αλόννησο η μικρή Λυδία με τη μητέρα της Καρολάιν

Στην Αλόννησο έφτασε το απόγευμα της Τρίτης (29/6) η μητέρα της Καρολάιν κρατώντας στην αγκαλιά της τη μικρή Λυδία, την επιμέλεια της οποίας πήρε μετά την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων.

Η κ. Σούζαν και η μικρή Λυδία μετά την άφιξή τους στο νησί μπήκαν σε ένα ασημί αυτοκίνητο, και μαζί με μια καλή φίλη της μητέρας της Καρολάιν, πήγαν απευθείας στο σπίτι της οικογένειας Κράουτς στο νησί, όπως μετέδωσε το Mega.

Την πρόθεση όλο το νησί να «αγκαλιάσει» τη μικρή Λυδία εξέφρασε οικογενειακή φίλη της μητέρας της Καρολάιν, υπογραμμίζοντας πως πρέπει να σταματήσει η πολιορκία από τους δημοσιογράφους για να μην μετατραπεί το σπίτι των Κράουτς σε φυλακή για το παιδί.

«Η απόφαση για την μικρή Λυδία είναι προσωρινή. Ας περιμένουμε και την οριστική. Δεν θα πρέπει το σπίτι της Σουζάνας να γίνει φυλακή για την μικρή Λυδία. Δηλαδή, εάν πολιορκείται καθημερινά το σπίτι από τηλεοράσεις και ρεπόρτερ και δεν μπορεί η Σουζάνα να βγάλει το παιδί μια βόλτα να αρχίσει να αναπνέει και να προσαρμόζεται στο περιβάλλον θα είναι λυπηρό» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Mega η Χαρίκλεια Θεοδώρου.

«Πρέπει να δημιουργηθεί ένα αίσθημα ασφάλειας. Θα την αγκαλιάσουμε όλοι στο νησί» πρόσθεσε η κ. Θεοδώρου.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η απόφαση για την επιμέλεια, οι κάτοικοι της Αλοννήσου έψαχναν τρόπο για να στείλουν ένα νέο μήνυμα συμπαράστασης στη μητέρα της Καρολάιν, λέγοντας πως είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να βοηθήσουν γιαγιά και εγγονή.

Πηγή φωτογραφίας: thenewspaper.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours