Πασίγνωστος Έλληνας αποκαλύπτει: Ξενερώνω με τις γυμνές φωτογραφίες που μου στέλνουν

«Τι να σου πω; Καμία, μα καμία, δεν μου στέλνει μία “καλημέρα”»

Μία εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου έδωσε πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός, αποκαλύπτοντας πώς είναι η σχέση του με το άλλο φύλο και τι μηνύματα δέχεται στα social media.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο πως έχει λειτουργήσει η φήμη του στα ερωτικά του ζητήματα. «Από τότε που έγινα γνωστός, δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή στη σχέση μου με τις γυναίκες. Άντε, ίσως λίγο παραπάνω να με κοιτάζουν ή λίγο πιο πολύ να μου μιλούν. Εννοώ με περισσότερη ευκολία από ό,τι έκαναν πριν», σημειώνει.

Δείτε στην gallery ποιος είναι και τι αποκάλυψε:

tv5.jpg

«Όπως φλέρταρα κάποτε, έτσι συνεχίζω να κάνω και σήμερα. Εγώ δεν άλλαξα καθόλου. Αν μου αρέσει μία κοπέλα, θα πάω να της μιλήσω, δεν θα ντραπώ να κάνω την κίνηση. Δεν παρεκτρέπομαι όμως. Αν έρθει και η χυλόπιτα, ας έρθει!», είπε γελώντας ο γνωστός ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Τι να κάνουμε τώρα. Από την άλλη, αν ήμουν κοντός, χοντρός και καραφλός, τότε θα έλεγα ότι με προσεγγίζουν λόγω της αναγνωρισιμότητας και μόνο. Τώρα είναι και τα δύο. Και η εμφάνιση, αλλά και η φήμη, λόγω της δουλειάς μας».

«Η οποία φήμη είναι και αφροδισιακή, πρέπει να σου πω. Το τι μηνύματα δέχομαι στα social media, δεν λέγεται. Τι να σου πω; Καμία, μα καμία, δεν μου στέλνει μία “καλημέρα”. Απ’ ευθείας γυμνές φωτογραφίες. Αμέτρητες όμως», αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Όλες, μα όλες. Τι είναι αυτό, ρε παιδί μου; Πού είναι ο ρομαντισμός; Ένα λουλουδάκι, μία καλημέρα, ένα “τι κάνεις; Πώς είσαι;”. Στην πέφτουν εντελώς χύμα και μοστράρουν τα πάντα, γυμνά και εκτεθειμένα. Με ξενερώνει αυτό».

«Εγώ θέλω πιο ρομαντικά πράγματα, πιο ανθρώπινα, πιο γλυκά. Αυτό το συζητάω και με τους φίλους μου και μου λένε τα ίδια. Έχει χαθεί η μπάλα πια. Άλλαξε η μόδα, ο άντρας χάνει έτσι τον ρόλο του κυνηγού. Κρίμα δεν είναι; Γιατί να κυνηγήσω κάποια, όσο και να μου αρέσει, όταν η άλλη μου το δίνει στο πιάτο; Εγώ θέλω να φλερτάρω, να κυνηγήσω, να κατακτήσω και να χτίσω κάτι ωραίο», είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours