Πέτρος Φιλιππίδης: Άσχημα τα νέα για την υγεία του

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο ηθοποιός υποφέρει από κρίσεις πανικού.

Ο Πέτρος Φιλππίδης έχει βρεθεί στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες για τους πιο αρνητικούς λόγους, ενώ από ό, τι φαίνεται συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του.

Σύμφωνα με το nassosblog.gr, ο γνωστός ηθοποιός που έχει βρεθεί στο επίκεντρο καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση, υποφέρει από κρίσεις πανικού. «Ο ηθοποιός παραμένει κλεισμένος στο δωμάτιο του. Μάλιστα η νύχτα ήταν πολύ άσχημη μιας και πέρασε μια ακόμη κρίση πανικού. Μαθαίνω πώς είναι σε ήπια καταστολή και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Δεν ενημερώνεται για όσα συμβαίνουν και η γυναίκα του είναι εκείνη που έχει επικοινωνία με τους δικηγόρους του… αλλά και με συνεργάτες και φίλους που τον στηρίζουν. Το κινητό τηλέφωνό του είναι κλειστό», σημειώνει ο Νάσος Γουμενίδης.

Να θυμίσουμε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης νοσηλεύτηκε τις προηγούμενες ημέρες στο νοσοκομείο «Υγεία» με συμπτώματα εγκεφαλικού, όπως ανέφερε ανακοίνωση της οικογένειάς του.

Τι αναμένεται να κάνει τις επόμενες μέρες

O γνωστός ηθοποιός είναι σε δυσχερή θέση μετά από τις καταγγελίες γυναικών που τον κατηγορούν από σεξουαλική παρενόχληση μέχρι εργασιακό εκφοβισμό. Πλέον ο Πέτρος Φιλιππίδης και οι δικηγόροι του έχουν από τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου τον φάκελο με τις σχετικές καταγγελίες, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σύμφωνα με το ίδιο σάιτ, οι δικηγόροι του ηθοποιού και σκηνοθέτη παρέλαβαν τον φάκελο με τις υποθέσεις που τον αφορούν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ώστε ο Π. Φιλιππίδης να ετοιμάσει την απολογία-απάντηση του το επόμενο χρονικό διάστημα.

Δεν έχει γίνει γνωστό ποιος είναι ο αριθμός των καταγγελιών που αφορούν τον πρωταγωνιστή εκτός από αυτές που έχουν ήδη γίνει γνωστές μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ηθοποιός αντιμετωπίζει διψήφιο αριθμό καταγγελιών για τις οποίες θα κληθεί να απαντήσει για την καθεμία από αυτές με τον τρόπο που θα επιλέξει ο ίδιος με τη βοήθεια των δικηγόρων του.

Από ό, τι φαίνεται δεν θα μεταβεί ο ίδιος στη συνεδρίαση του Πειθαρχικού όπου θα συζητηθεί η περίπτωσή του, αλλά θα απαντήσει με υπόμνημα και μάρτυρες που θα καταθέσουν υπέρ του σε κάποιες από αυτές.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours