Πέθανε ο ηθοποιός Θεόδωρος Κατσαδράμης

Πέθανε ο ηθοποιός Θεόδωρος Κατσαδράμης σε ηλικία 94 ετών. Ο Έλληνας ηθοποιός που είχε ασχοληθεί με το θέατρο, τον κινηματογράφο αλλά και την τηλεόραση έφυγε από τη ζωή. 

Η είδηση του θανάτου του ηθοποιού και σεναριογράφου, έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση στο instagram του πρόεδρου του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών και βουλευτή Σπύρου Μπιμπίλα. 

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Θεόδωρο Κατσαδράμη 

«Πριν απο λίγο μάθαμε την αποχώρηση απο τη ζωή, του παλαίμαχου σπουδαίου ηθοποιού μας Θόδωρου Κατσαδράμη απο τον αγαπημένο γιο του Δημήτρη.. Γεννημένος το 1929 και σπουδαίο στέλεχος του Θεάτρου Τέχνης, έγινε αγαπητός από τις δεκάδες ταινίες που έπαιξε από το 1955 ως το 2010 κι από τον θρυλικό ρόλο του ΤΑΞΙΤΖΗ στην τηλεόραση το 1975.. Εργάτης του θεάτρου, αγωνιστής και οικογενειάρχης.. Υπήρξε συζύγος της Αγγέλικας Καπελλαρή και μετέπειτα της Καίτης Παπανίκα με την οποία απέκτησε τον Δημήτρη. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει από Τρίτη στο χωριό του.. Καλό ταξιδι αγαπημένε φίλε κ συνάδελφε Θόδωρε». 

Πέθανε ο ηθοποιός Θεόδωρος Κατσαδράμης
 Φωτ.: instagram

Ποιος ήταν ο ηθοποιός Θεόδωρος Κατσαδράμης

Ο Θεόδωρος Κατσαδράμης είχε γεννηθεί το 1929 στη Δόξα Γορτυνίας. Ο ηθοποιός εκπαιδεύτηκε στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης ενώ η πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο ήταν το 1954.  

Ο Θεόδωρος Κατσαδράμης κατά τη διάρκεια της καριέρας του έπαιξε σε δεκάδες παραστάσεις αλλά και σε ταινίες. Μεγάλη επιτυχία γνώρισε μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην σειρά «Ο ταξιτζής μας», που παιζόταν τη δεκαετία του 1970. Ο ηθοποιός είχε παντρευτεί δύο φορές, την πρώτη φορά με την Αγγέλικα Καπελλάρη και τη δεύτερη με την Καίτη Παπανίκα με την οποία απέκτησαν και έναν γιο.

About Post Author