Ο Κώστας Καζάκος δώρισε το σώμα του στην Ιατρική σχολή για την εκπαίδευση των φοιτητών

Με μεγαλειώδης πράξη από έναν σπουδαίο άνθρωπο: Ο Κώστας Καζάκος απέδειξε και με το θάνατό του την αγάπη του για τους συνανθρώπους του. Το αποκάλυψε το ΚΚΕ.

Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή χθες (13.09.2022). Και όπως ανακοίνωσε το ΚΚΕ, ο Κώστας Καζάκος αποφάσισε να προσφέρει το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και στην εκπαίδευση των φοιτητών!

Η τελετή αποχαιρετισμού του μεγάλου ηθοποιού θα γίνει τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, στην έδρα του κόμματος, στον Περισσό.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ για τον Κώστα Καζάκο

«Στις 13 Σεπτεμβρίου 2022 ο Κώστας μας, ο Κώστας Καζάκος, έκανε την τελευταία μεγαλειώδη πράξη του, πριν υποκλιθεί για τελευταία φορά. Πρόσφερε το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και τους φοιτητές για την εκπαίδευσή τους.

Η οικογένειά του και η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ καλούν όλους τους φίλους του, όλο τον κόσμο που τον αγάπησε για την προσφορά του στην τέχνη και τον πολιτισμό, στον άνθρωπο και τα ιδανικά του, στην αποχαιρετιστήρια τελετή, που οργανώνεται στο Αίθριο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 19.00».

About Post Author