Η Ελένη Καστάνη εξομολογείται: «Ήμουν έγκυος κι έχασα το παιδάκι σε εκείνα τα γυρίσματα» (vid)

Ένα άγνωστο περιστατικό από την προσωπική της ζωή αποκάλυψε η Ελένη Καστάνη σε πρόσφατη συνέντευξή της. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την αποβολή που είχε πριν από πολλά χρόνια, ενώ δεν παρέλειψε να περιγράψει τα παρασκήνια από διάφορες σειρές στις οποίες συμμετείχε.

«Έκανα γυρίσματα για τις Βαρβαρότητες στον ΑΝΤ1 και ταυτόχρονα για το Δις Εξαμαρτείν στο Mega. Τότε ήμουν έγκυος κι έχασα εκείνο το παιδάκι θυμάμαι. Κουραζόμουν πάρα πολύ και τελικά… Μάλλον δεν έπρεπε να το κάνω ταυτόχρονα με το άλλο», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

«Το Safe Sex δεν μου θυμίζει τίποτε άλλο, μόνο το παιδί μου. Στην ταινία είμαι έγκυος σε όλα τα γυρίσματα, 5 μηνών από τότε που ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι όταν προβλήθηκε είχα γεννήσει το παιδί μου».

«Έβγαινα από το γύρισμα και έκλαιγα»

«Την πρώτη μέρα που κάνουμε γυρίσματα για τη Νήσο, στις 6 το πρωί που πήραμε το βανάκι να πάμε στο γύρισμα, με παίρνει ο άντρας μου και μου λέει «Μην τρομάξεις, το παιδί είναι στο Παίδων, έχει σκωληκοειδίτιδα και εγχειρίζεται». Παθαίνω σοκ! Έβγαινα μόλις τελείωνα το γύρισμα και έκλαιγα, γιατί δεν μπορούσα να φύγω. Τότε τα δρομολόγια για τη Σίφνο ήταν συγκεκριμένα. Πήγα μία ημέρα μετά, αφού είχε εγχειριστεί το παιδί».

https://youtu.be/rqMVQaSI2eo

]

About Post Author

+ There are no comments

Add yours