Εβελίνα Παπούλια καταγγέλλει δημοσίευμα: «Δεν ισχύει, συνεχής αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων»

“Αυτό κάνει κακό στη δουλειά μας, βάζοντας φρένο στις προτάσεις που θα μας γινόντουσαν!”, καταγγέλλει η Εβελίνα Παπούλια για το δημοσίευμα που αφορά την ίδια και την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου.

Ένα δημοσίευμα που αφορά την ίδια αλλά και την κόρη της διάβασε η Εβελίνα Παπούλια τις προηγούμενες ώρες, το οποίο όπως σημειώνει η ηθοποιός είναι πέρα για πέρα αναληθές. Πρόκειται για είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί της Δευτέρας και αφορά στα επόμενα επαγγελματικά βήματα των δύο γυναικών.

«Συνεχής αναδημοσίευση ψευδών ειδήσεων! Αυτό κάνει κακό στη δουλειά μας και σε όσους θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας, βάζοντας φρένο στις προτάσεις που θα μας γινόντουσαν!», γράφει χαρακτηριστικά σε story της στο Instagram η Εβελίνα Παπούλια.

«Δεν ισχύει!», τονίζει με έμφαση η γνωστή ηθοποιός.

Το εν λόγω δημοσίευμα που προκάλεσε ενόχληση στην Εβελίνα Παπούλια ήθελε την ίδια και την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, να έχουν δώσει τα χέρια με την ΕΡΤ, προκειμένου να συμπρωταγωνιστήσουν στη νέα δραματική σειρά με τίτλο «Ηλέκτρα», που ετοιμάζεται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στη Δημόσια Τηλεόραση.

About Post Author