«Δεν ήθελε να ζητήσω συγγνώμη» – Στα δικαστήρια ο Μάρκος Σεφερλής

Ο Μάρκος Σεφερλής είχε βρεθεί πρόσφατα σε δικαστική διαμάχη, με τον ίδιο να σημειώνει κόντρα με συνάδελφο, που συνεργάστηκε μαζί του και τον κατήγγειλε.Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης είχε παραχωρήσει ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού, όπου και αναφέρθηκε τόσο στην τηλεοπτική απουσία όσο και στον Μάρκο Σεφερλή, που επέστρεψε με νέα επιθεώρηση.

Η εξομολόγηση Λαμπάτου για τον Σεφερλή

Θέλετε να μου μιλήσετε λίγο για τη δικαστική σας διαμάχη με τον Μάρκο Σεφερλή;

Αυτό έγινε πριν πολλά χρόνια, όπου ήμασταν σε μια παράσταση όπου εγώ έκανα τον Βέγγο και εκείνος τον Χατζηχρήστο. Δεν μπορώ να πως ακριβώς τι συνέβη γιατί με έχουν καταδικάσει ήδη, ωστόσο αυτό που είχα πει είναι ότι τα χαστούκια που έτρωγα ήταν παραπάνω από το κανονικό. Αυτό το ανέφερα σε μια συνέντευξη που με ρώτησαν για άσχημη συνεργασία και είπα τα παραπάνω.

Μου έκαναν λοιπόν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά εγώ δεν είχα ιδέα καθώς την έστειλαν σε προηγούμενη κατοικία μου και δικάστηκα ερήμην. Η απόφαση ήταν να δώσω 7.000 ευρώ. Το έμαθα από την τηλεόραση και ταυτόχρονα μου έκαναν και δεύτερη μήνυση, όπου εκκρεμεί ένα δεύτερο δικαστήριο, στο οποίο θα πάω βεβαίως και θεωρώ πως θα αθωωθώ.

Να λοιπόν που αν σπάσεις τη σιωπή, μπορεί να έχει και τίμημα. Εγώ τώρα ζω με επιδόματα του κράτους, τα οποία δεν μπορούν να μου τα κατάσχουν, οπότε μου τα παίρνουν από τα 500 ευρώ τον χρόνο που παίρνω από τις επαναλήψεις.

Τα πήραν και ήταν αυτά που είχα για να πληρώνω το ενοίκιο και τους λογαριασμούς. Πρότεινα μέσω του δικηγόρου μου να ζητήσω συγγνώμη δημόσια για να άρουν αυτή την απόφαση αλλά δεν το δέχτηκε.

About Post Author