Υπό παραίτηση ο Αρκουμανέας

Έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία παραίτησης ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας

Μετά τον Βασίλη Κικίλια και τον Βασίλη Κοντοζαμάνη, την ηγεσία υπουργείου Υγείας που χειρίστηκε το μεγαλύτερο μέρος της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και τον Νίκο Χαρδαλιά που από το πόστο της Πολιτικής Προστασίας είχε αναλάβει σε μεγάλο βαθμό την επικοινωνία των περιοριστικών μέτρων, ακόμη ένα πρόσωπο «κλειδί» φαίνεται να αλλάζει πόστο. Ο λόγος για τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα.  

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η παραίτηση του Παναγιώτη Αρκουμανέα από τη θέση του προέδρου του ΕΟΔΥ να κατατεθεί και γραπτώς μέσα στις επόμενες μέρες. Όπως αναφέρει το newsit.gr, οι πληροφορίες περί παραίτησης του Παναγιώτη Αρκουμανέα από τον ΕΟΔΥ δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Έχει ήδη εκφράσει προφορικά την επιθυμία να παραιτηθεί και μένει αυτό να μετουσιωθεί σε επιστολή που θα φτάσει στο γραφείο του νέου υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.

Όταν αυτό γίνει, η παραίτηση του Παναγιώτη Αρκουμανέα θα γίνει δεκτή από τον υπουργό Υγείας.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον ανασχηματισμό και την αποχώρηση του Βασίλη Κικίλια από το υπουργείο Υγείας. Ο νυν υπουργός Τουρισμού, ο άνθρωπος που τοποθέτησε τον Παναγιώτη Αρκουμανέα επικεφαλής του ΕΟΔΥ, φέρεται να θέλει να τον κάνει μεταγραφή και να συνεργαστούν ξανά αλλά αυτή τη φορά στον τουρισμό.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours