Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας

Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης (10/10) ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας, καθώς φέρεται να επιτέθηκε σε δικαστικό επιμελητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιμελητής εντόπισε τον Θανάση Λάλα σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και του κοινοποίησε δικαστική απόφαση με την οποία είχε επιδικαστεί αποζημίωση σε δημοσιογράφο που είχε κάνει αγωγή σε βάρος του.

Ο δημοσιογράφος αν και αναζητήθηκε στο σπίτι του από τον επιμελητή -κατά τις ώρες που κοινοποιούνται δικαστικές αποφάσεις και θα είχαν ως αποτέλεσμα κατάσχεση- δεν εντοπίσθηκε.

Η μηνύτρια, όμως, πήρε νέα δικαστική απόφαση η οποία της επέτρεψε να αναζητηθεί ο Θανάσης Λάλας εκτός αυτού του ωραρίου. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, όταν ο δικαστικός επιμελητής εντόπισε τον δημοσιογράφο, του επέδωσε την απόφαση και, ως είχε δικαίωμα εκ του νόμου, ζήτησε να κατασχέσει τα χρήματα που είχε πάνω του, ζητώντας να του γίνει σωματική έρευνα.

Εκείνος αντέδρασε και φέρεται να επιτέθηκε στον δικαστικό επιμελητή που ζήτησε τη συνδρομή της Αστυνομίας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του δημοσιογράφου και τη μεταφορά του στο Α.Τ. Αμαρουσίου.

Πηγή:newsbomb.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours