Ο DER Touristik προετοιμάζεται να ξεκινήσει τα ταξίδια μέσα στον Ιούνιο | Και η Ελλάδα στο πρόγραμμα

Υπό την προϋπόθεση της άρσης της παγκόσμιας ταξιδιωτικής απαγόρευσης από τις 15 Ιουνίου, ο DER Touristik προετοιμάζεται να επανεκκινήσει τα προγράμματ αταξιδιών του, αμέσως μόλις η γερμανική κυβέρνηση εκδώσει ξεχωριστές οδηγίες, για τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ο tour operator.

Ο DER Touristik θεωρεί ότι είναι πιθανό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν διακοπές από τον Ιούνιο στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Πορτογαλία, την Αυστρία και το Νότιο Tyrol.

Οι διακοπές προς την Ισπανία αναμένεται να πραγματοποιηθούν προς τα τέλη του μήνα και αναμένεται μία απόφαση από τη δεύτερη εβδομάδα για τις επιλογές πτήσεων προς την Τυνησία, την Αίγυπτο και την Τουρκία.

Ο Όμιλος, ο οποίος διαθέτει τα brands Dertour, ITS, Jahn Reisen, Meiers Weltreisen και ADAC Reisen προχωράει στην έκδοση εντύπων πληροφόρησης και podcast για όλους τους προορισμούς, οι οποίοι θα είναι σύντομα διαθέσιμοι. Ο DER Touristik προσφέρει, επίσης, webinars και προγράμματα εκπαίδευσης για τους εργαζομένους των ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Πηγή:dimokratiki.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours