Νιόπαντρος από την Πάτρα ξαναβρήκε τη βέρα που έχασε στον πάτο της θάλασσας χάρη στο Facebook

Τα social media έχουν κατηγορηθεί πολλές φορές για υπερπροβολή των χρηστών, όμως αν ξέρουμε να τα χρησιμοποιήσουμε σωστά μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα. Πρόσφατα, μια viral ανάρτηση βοήθησε έναν νιόπαντρο από την Πάτρα να ξαναβρεί τη βέρα του που είχε χάσει στον βυθό των Κυθήρων.

Στις 13 Αυγούστου μια γυναίκα από τα Κύθηρα δημοσίευσε στο Facebook έκκληση για τον κάτοχο μιας βέρας που βρήκε στον πάτο της θάλασσας και μάλιστα αφορούσε νιόπαντρο, καθώς η χαραγμένη ημερομηνία ήταν η 28η Ιουλίου 2019.

Η ανάρτηση που έγινε viral

«Καλησπέρα σε όλους!!! Σήμερα το απόγευμα στον βυθό του Χαλκού βρήκα την βέρα της φωτογραφίας. Έχει χαραγμένο το όνομα Ειρήνη και ημερομηνία 28/7/2019. Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στην Χώρα. Στην επιστροφή θα την αφήσω στο αστυνομικό τμήμα του Ποταμού. Εύχομαι να βρεθεί ο κάτοχος της… είναι και νιόπαντρος».

Η ανάρτηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου με περίπου 7.000 κοινοποιήσεις και πράγματι δύο ημέρες μετά, η σύζυγος του ζευγαριού με καταγωγή από την Πάτρα, είδε την έκκληση σε τοπικό site και ήρθε σε επαφή με την κυρία που τη βρήκε!

Πηγή:infowoman.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours