Λάρισα: Προφυλακίστηκε ο γιατρός για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του 

Λάρισα: Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από το σοκαριστικό περιστατικό, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, για τον 47χρονο πατέρα, που προφυλακίστηκε, μετά από καταγγελία για ασέλγεια στην τετράχρονη κόρη του, μέσα στο αυτοκίνητό του.

Την ίδια ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα από το βιολογικό υλικό που συνέλλεξαν οι Αρχές από το αυτοκίνητο του κατηγορουμένου.

Υπενθυμίζουμε, ότι η καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος του μόλις 3,5 ετών κοριτσιού έγινε από πολίτη – ήταν περαστικός εκείνη την ώρα, από το σημείο που ο πατέρας είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του- ο οποίος τηλεφώνησε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και ανέφερε ύποπτη συμπεριφορά. Ο πολίτης είπε, ότι ο κατηγορούμενος και η μικρή ήταν για ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του, εντός του οποίου ασελγούσε στο κορίτσι. Παράλληλα, και η μητέρα του παιδιού υπέβαλε σε βάρος του κατηγορούμενου έγκληση, καθώς, όπως ή ίδιας υποστηρίζει- ο πρώην σύζυγός της καθυστέρησε να επιστρέψει το παιδί στο σπίτι, όπου διαμένει μαζί με τη μητέρα του. Συγκεκριμένα, ο 47χρονος επέστρεψε την ανήλικη στις 2 το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, αντί στις 10 το πρωί της ίδιας ημέρας, όπως ορίζει η πράξη συναινετικής λύσης γάμου και ρύθμισης επιμέλειας και διατροφής τέκνου.

Ο 47χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Κατερίνης, όπου και κρίθηκε προφυλακιστέος. Από την πλευρά ο συνήγορος υπεράσπισής του, κ. Γιάννη Αργυρόπουλος, υποστηρίζει ότι ο πελάτης του είναι αθώος και ότι ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, που του αποδίδονται.

Παράλληλα, αναμένονται και τα αποτελέσματα και από την παιδιατρική πραγματογνωμοσύνη, καθώς η 4χρονη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο.

Λάρισα: Η πλήρης ανακοίνωση της ΕΛ.Α.Σ

“Μετά από ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. και της δημοσιότητας που έλαβε η σύλληψη άνδρα με την κατηγορία ότι ασέλγησε σε βάρος της ανήλικης κόρης του, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι: 27.02.2024 και τις πρώτες πρωινές ώρες λάβαμε ανώνυμη κλήση στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS1056 από πολίτη, ο οποίος μας ανέφερε πιθανή σεξουαλική κακοποίηση 3χρονου κοριτσιού από άνδρα, πιθανόν πατέρα του.

Λόγω του επείγοντος και της κρισιμότητας της αναφοράς και στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας του Οργανισμού μας με τις Αστυνομικές Αρχές πανελλαδικά, προχωρήσαμε σε τηλεφωνική σύνδεση του ατόμου που μας κάλεσε με την Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής, η οποία επιλήφθηκε άμεσα της υπόθεσης.

Για μία ακόμα φορά κάνουμε έκκληση στους συμπολίτες μας, να αναφέρουν κάθε ύποπτο περιστατικό ανώνυμα ή επώνυμα στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056, στην πλατφόρμα αναφορών CyberTipline Hellas του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» (https://www.hamogelo.gr/gr/el/cyber-tipline/) και στις Αστυνομικές Αρχές”.

About Post Author