Λάρισα: Ο δολοφόνος ηχογράφησε στο κινητό την εκτέλεση της γυναίκας του!

Η κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του 54χρονου που σκότωσε την γυναίκα του στην Λάρισα «έκρυβε» σημαντικά ευρήματα για τους αστυνομικούς

Σε καρδιά και κεφάλι πυροβόλησε ο 54χρονος τη σύζυγό του στην Σωτηρίτσα της Λάρισας, σύμφωνα με την ιατροδικαστή. Τα χτυπήματα στη σορό της 43χρονης «είναι όλα σε καίρια σημεία» και «από πολύ κοντινή απόσταση», ανέφερε. Ακόμη πιο συγκλονιστικό είναι το γεγονός ότι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος ηχογράφησε το έγκλημα στο κινητό του. 

Συγκεκριμένα, η κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του 54χρονου «έκρυβε» σημαντικά ευρήματα για τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσής Ασφάλειας Λάρισας. Ο δράστης φέρεται να έχει ηχογραφήσει τη στιγμή της δολοφονίας, πράξη που δεν έχει προηγούμενο. Σύμφωνα με άλλες πηγές στο ηχητικό αρχείο ακούγονται διάλογοι μεταξύ του δράστη και του θύματος, όπως και πυροβολισμοί.

Το έγκλημα σημειώθηκε σε ταβέρνα της περιοχής, ιδιοκτησίας του αδερφού της άτυχης γυναίκας, η οποία εργαζόταν εκεί από τον Μάρτιο. Την 43χρονη τραυμάτισε θανάσιμα ο 54 ετών σύζυγός της (με καταγωγή από τη Λιβαδειά) πυροβολώντας τη με περίστροφο σε διάφορα σημεία του σώματος. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που ανέφερε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, στο θύμα εντοπίστηκε τραύμα από σφαίρα ανάμεσα στα φρύδια, που εκτιμάται ότι μπορεί και να αποτέλεσε τη χαριστική βολή.

Λάρισα: Απολογείται ο δολοφόνος

Μέχρι και το πρωί Τετάρτης ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος παρέμενε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, στο Αστυνομικό Μέγαρο της Νεάπολης. Μέσα στην ημέρα, θα γίνει η μεταγωγή του στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, όπου θα περάσει από τον Εισαγγελέα, ενώ στη συνέχεια θα απολογηθεί στον Ανακριτή.

Πηγή:reader.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours