Θρίλερ με την εξαφάνιση στην Άρτα: Βρέθηκε σε τραγική κατάσταση ο 38χρονος – Έδειξε τον νεκρó 65χρονο πατέρα του

Εντοπίστηκε ζωντανός ο 38χρονος που είχε εξαφανιστεί καθοδόν από Λαμία για Άρτα, μαζί με τον πατέρα του την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του και εξετάζεται από αστυνομικούς.

Ο γιός εντοπίστηκε σε ένα μαντρί στην Άνω Σεργούλα στη Φωκίδα, και μετά τον εντοπισμό του οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να διαλευκάνουν την υπόθεση από την μαρτυρία του προσπαθώντας να εντοπίσουν τα ίχνη και του εξαφανισμένου πατέρα του.

Μετά από έρευνες όχι πολύ μακριά από το σημείο που εντοπίστηκε ο γιος, βρέθηκε και το πτώμα του πατέρα του.

Το θρίλερ της υπόθεσης αφορούσε έναν 65χρονο που βρέθηκε στη Λαμία, για να παραλάβει τον 38χρονο γιο του από το Γενικό Νοσοκομείο, καθώς νωρίτερα ο τελευταίος είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας. Στη συνέχεια, κατά πληροφορίες ξεκίνησαν με το ΙΧ τους, κατευθυνόμενοι στην Άρτα, πιθανότατα μέσω της εθνικής οδού Θερμοπυλών – Αντιρρίου. Έκτοτε αγνοούνταν.

Οι έρευνες συνεχίζονταν στην Ναυπακτία και την Φωκίδα, όπου ήταν η διαδρομή που ακολούθησαν οδικώς για να φτάσουν στον προορισμό τους, σημείο στο οποίο δόθηκε και το τελευταίο στίγμα από τα κινητά τους τηλέφωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν επικοινωνήσει με συγγενικό τους πρόσωπο δίνοντας συγκεκριμένη ώρα επιστροφής, ωστόσο αυτό δεν έγινε με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν οι Αρχές και να ξεκινήσουν έρευνες από επίγειες, θαλάσσιες και εναέριες δυνάμεις.

About Post Author