Τέσσερα μέλη συνελήφθησαν, ενώ μία ακόμη δράστιδα έχει ταυτοποιηθεί – Εντόπισαν ποικιλία ναρκωτικών μετά από έρευνες που πραγματοποίησαν στα σπίτια τους

Συναγωνίζεται επάξια σε επιτυχίες τον συνάδελφό της «Άτλαντα» η σκυλίτσα ανίχνευσης ναρκωτικών «Minnie» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, η οποία βοήθησε να εξαρθρωθεί μια εγκληματική ομάδα που διακινούσε από τον Φεβρουάριο ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης σε διάφορες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας.

Η σπείρα αποτελείτο από Έλληνες και είχε «άρωμα» γυναίκας, καθώς μια δράστιδα συνελήφθη μαζί με τρεις άνδρες -δυο από τους οποίους είχαν ηγετικό ρόλο- και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία άλλης μίας, που δεν εντοπίστηκε και έτσι δεν συνελήφθη κατά την διάρκεια της επιχείρησης που εκτέλεσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κιλκίς σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Η «Minnie» ερεύνησε εξονυχιστικά τα σπίτια των τεσσάρων συλληφθέντων και ξετρύπωσε 15 «φιξάκια» με ηρωίνη συνολικού βάρους 96,33 γραμμαρίων, άλλα εννέα «φιξάκια» με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 659,5 γραμμαρίων, μια σύριγγα με ηρωίνη, 20 ml μεθαδόνης, 19 ναρκωτικά χάπια και τέσσερις ηλεκτρονικές ζυγαριές. Επιπλέον, κατασχέθηκαν και 9.250 ευρώ.

Οι τέσσερις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών, όπως και στην αναζητούμενη συνεργό τους και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.
Πηγή:protothema.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours