Η κλινική «Κασταλία» η δεύτερη δομή με κρούσματα – Τσιόδρας: Ανεύθυνες συμπεριφορές

Χαρδαλιάς θα ελεγχθούν ποινικά οι υπεύθυνοι των δύο κλινικών – Τουλάχιστον 28 κρούσματα κορωνοϊού στην κλινική Ταξιάρχαι στο Περιστέρι – Κατέληξε ασθενής από την «Κασταλία» που έχει   300 τροφίμους και 170 εργαζόμενους – Για ανεύθυνες συμπεριφορές λίγων που θέτουν σε κίνδυνο τους πολλούς μίλησε ο Σωτήρης Τσιόδρας

Συναγερμός για τα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν σε δύο υγειονομικές δομές, την κλινική Ταξιάρχαι στο Περιστέρι και την κλινική Κασταλία  έχει σημάνει στον ΕΟΔΥ και το υπουργείο Υγείας. Στην κλινική του Περιστερίου έχουν επιβεβαιωθεί 28 κρούσματα σε ασθενείς και προσωπικό, ενώ κατέληξε τρόφιμος της Κασταλίας. Όπως είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς οι αρμόδιοι θα ελεγχθούν και θα αποδοθούν ποινικές ευθύνες για το γεγονός ότι δεν τηρήθηκαν οπως έπρεπε τα μέτρα.

Την ίδια ώρα οργισμένος εμφανίσθηκε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας, λέγοντας ότι  ο κορωνοϊός όπου βρει ευκαιρία μεταδίδεται εύκολα και κυρίως σε υγειονομικές μονάδες. Επισήμανε ότι απρόσεκτες συμπεριφορές οδηγούν σε αναζωπυρώσεις, αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα ησυχάσουμε, τόνισε ο ίδιος.

Σε δύο περιπτώσεις δεν υπήρχε επαγρύπνηση από υγειονομικούς, σημείωσε. Απρόσεκτη συμπεριφορά από λίγους κοστίζει σε όλους, υπογράμμισε.

Πηγή:protothema.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours