ΕΛΛΑΔΑΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑΜΟΥΣΙΚΗ

Εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη! Γνωστός τραγουδιστής κατέθεσε ως μάρτυρας

Spread the love

Τη στιγμή που στο επίκεντρο των εισαγγελικών ερευνών μπήκε ακόμα ένας γνωστός ηθοποιός που σχετίζεται με τον συλληφθέντα, πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως.

Μετά από μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του ηθοποιού ο οποίος προέρχεται από το περιβάλλον του Δημήτρη Λιγνάδη, εισαγγελείς αναμένεται να κρίνουν αν θα προχωρήσουν ή όχι σε άσκηση ποινικής δίωξης. Πρόκειται για τον ηθοποιό τον οποίο μήνυσε για σεξουαλική κακοποίηση ο Δημήτρης Ανθής, και για τον οποίο είχε μιλήσει και ο Νίκος Σ. στην καταγγελία του στο 2020mag.gr. Σύμφωνα με τον Νίκος Σ. ο ηθοποιός βρίσκονταν στο διαμέρισμα του Δημήτρη Λιγνάδη και τον οποίο περιέγραψε ως «θύμα» το οποίο ακολουθούσε πιστά τις εντολές του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Την ίδια στιγμή, έγινε γνωστό ότι ανάμεσα στις καταθέσεις σε βάρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, βρίσκεται και αυτή ενός γνωστού τραγουδιστή.

Η μαρτυρία του τραγουδιστή

Ο τραγουδιστής – ηθοποιός προσήλθε στον εισαγγελέα, λέγοντας ότι επιθυμεί να καταθέσει όσα γνωρίζει για την υπόθεση. Ο ίδιος δεν υπήρξε θύμα κακοποιήσης, ωστόσο γνώριζε αρκετές πληροφορίες για την συμπεριφορά, το προφίλ και τις «προτιμήσεις» του Δημήτρη Λιγνάδη. Οι εισαγγελείς αναμένεται να αξιολογήσουν τα στοιχεία και τυχόν νέες μηνύσεις από θύματα, ενώ σε περίπτωση που υπάρξουν επαρκή στοιχεία, θα προχωρήσουν στην άσκηση συμπληρωματικών ποινικών διώξεων. Στη συνέχεια, η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην ανακρίτρια η οποία ταυτόχρονα θα εξετάσει τυχόν νέους μάρτυρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας προσκόμισε σήμερα το πρωί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθήνας όλες τις καταγγελίες που είχαν φτάσει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Την ερχόμενη Τετάρτη στην εισαγγελεία αναμένεται να παρουσιαστεί και ο Πασχάλης Τσαρούχας, προέδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ, προκειμένου να καταθέσει τους το σύνολο των καταγγελίων που αφορούν προσβολές, σωματική βία, σεξουαλική παρενόχληση και απόπειες βιασμού.

Πηγή:newsbreak.gr

Comment here

shares