Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Ο πρώτος χορός μετά το γάμο τους (pics + video)

Την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωή τους βιώνουν σήμερα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις Σπέτσες. Το TLife βρίσκεται εκεί και θα σου μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν.

Στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στη Ζωγεριά επέλεξαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης. Η γνωστή ερμηνεύτρια τηρώντας τις παραδόσεις … έστησε λίγο τον γαμπρό, ο οποίος περίμενε με λαχτάρα την αγαπημένη του.

Η νύφη έφτασε με καΐκι και συνοδεία μουσικών οργάνων στην εκκλησία. Όταν το καραβάκι πλησίασε οι κόρνες ήχησαν! Δες εδώ την άφιξη της.Η Ελεονώρα φορώντας ένα ρομαντικό λευκό νυφικό με πέπλο, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, έχοντας στο πλευρό της τον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος της κρατούσε το χέρι και τη βοήθησε να κατέβει, έκανε την εμφάνιση της στην προβλήτα, υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.

Την ώρα του μυστηρίου και οι δυο έλαμπαν από ευτυχία αφού το χαμόγελα δεν έλειπε στιγμή από το πρόσωπό τους.

Η σημερινή ημέρα αποτελεί σίγουρα την πιο ευτυχισμένη στη ζωή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου αφού αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στη Ζωγεριά. Το TLife βρίσκεται εκεί και θα σου μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν. Δες εδώ τις πρώτες φωτογραφίες πριν από το μυστήριο.

Η νύφη έφτασε με καΐκι και συνοδεία μουσικών οργάνων στην εκκλησία. Όταν το καραβάκι πλησίασε οι κόρνες ήχησαν! Δες εδώ την άφιξη της.

Για αυτή την ξεχωριστή ημέρα η γνωστή τραγουδίστρια επέλεξε ένα ρομαντικό λευκό νυφικό με πέπλο, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, διάβασε εδώ όλες τις λεπτομέρειες. O πατέρας της Γιάννης Ζουγανέλης ήταν στο πλευρό της και της κρατούσε το χέρι.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Την ώρα του μυστηρίου και οι δυο έλαμπαν από ευτυχία αφού το χαμόγελο δεν έλειπε στιγμή από το πρόσωπό τους.

Ενώ αμέσως μετά, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, στήθηκε γλέντι με τα όργανα που συνόδευαν τη νύφη και στην άφιξή της.

Η σημερινή ημέρα αποτελεί σίγουρα την πιο ευτυχισμένη στη ζωή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου αφού αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στη Ζωγεριά. Το TLife βρίσκεται εκεί και θα σου μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν.

Η νύφη έφτασε με καΐκι και συνοδεία μουσικών οργάνων στην εκκλησία. Όταν το καραβάκι πλησίασε οι κόρνες ήχησαν!

Για αυτή την ξεχωριστή ημέρα η γνωστή τραγουδίστρια επέλεξε ένα ρομαντικό λευκό νυφικό με πέπλο, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη. O πατέρας της Γιάννης Ζουγανέλης ήταν στο πλευρό της και της κρατούσε το χέρι.

Την ώρα του μυστηρίου και οι δυο έλαμπαν από ευτυχία αφού το χαμόγελο δεν έλειπε στιγμή από το πρόσωπό τους. Ενώ αμέσως μετά, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, στήθηκε γλέντι με τα όργανα που συνόδευαν τη νύφη και στην άφιξή της.

Δες και βίντεο

 

To παρασκήνιο της γνωριμίας τους

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου γνωρίστηκαν μια ημέρα ιδιαίτερα σημαδιακή για τον δικηγόρο. Στις 9 Ιουνίου. Εκείνο το πρωί ο Σπύρος Δημητρίου είχε κηδέψει τον πατέρα του και το απόγευμα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη Σάννυ Μπαλτζή, με την οποία είναι φίλοι χρόνια. Η τραγουδοποιός επικοινώνησε μαζί του για να του εκφράσει τη συμπαράστασή της και τον κάλεσε το ίδιο βράδυ στο μαγαζί που διατηρεί στο Χαλάνδρι.

Ο Σπύρος Δημητρίου, αν και δεν είχε διάθεση, αποφάσισε να πάει να τη συναντήσει. Δεν ήταν όμως μόνη της, καθώς μαζί της έτυχε να βρίσκεται και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Όπως γράφει η εφημερίδα, οι δύο νέοι κεραυνοβολήθηκαν και πέρασαν σχεδόν όλο το βράδυ κουβεντιάζοντας. Την επόμενη ημέρα ξανασυναντήθηκαν, τη μεθεπόμενη το ίδιο και έπειτα από μια εβδομάδα, ο Σπύρος Δημητρίου όντας σίγουρος πως είχε βρει επιτέλους τη γυναίκα της ζωής του, της έκανε πρόταση γάμου. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δέχτηκε και αφού εκείνος πήρε την έγκριση του Γιάννη Ζουγανέλη, μέσω τηλεφώνου, προχώρησαν αμέσως τις γαμήλιες διαδικασίες.

Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή. Διακοπές στα Κουφονήσια, ταξίδι στο χωριό του Σπύρου στη Θεσπρωτία για να γνωρίσει η Ελεωνόρα τους συγγενείς του, η δημοσίευση στην εφημερίδα «Εστία» της αναγγελίας του γάμου τους. Όσο για την κουμπάρα, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη Σάννυ Μπαλτζή, η οποία έγινε αιτία να γνωριστούν.

Πηγή:tlife.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours