Τα κίνητρα της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ συνεχίζουν να αναζητούν οι αρχές, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για επερχόμενη κατάθεση του δημοσιογράφου σε σχέση με την υπόθεση της «τράπεζας της νύχτας».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha ο Γιώργος Καραϊβάζ τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε δώσει ανωμοτί κατάθεση για την «τράπεζα της νύχτας», επικεφαλής της οποίας φερόταν ότι είναι ο επίσης δολοφονημένος, Δημήτρης Μάλαμας.

Μάλιστα, για την εν λόγω υπόθεση, στην οποία φέρονται να εμπλέκονται και αστυνομικοί, ο γνωστός δημοσιογράφος είχε δημοσιεύσει αρκετά ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα του bloko.gr, και επρόκειτο να ξανακαταθέσει τις επόμενες εβδομάδες.

Οι αρχές προσπαθούν να διακριβώσουν εάν σχετίζονται η δολοφονία του Γ. Καραϊβάζ με την υπόθεση της «τράπεζα της νύχτας». Στα χέρια της αστυνομίας ήδη βρίσκεται υλικό από κάμερες ασφαλείας σε σπίτι που απεικονίζουν τους δύο δράστες να περνούν πάνω στη μοτοσικλέτα χαμηλού κυβισμού.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, οι αρχές, εντόπισαν δύο σφαίρες σε μπαλκόνι διαμερίσματος ακριβώς απέναντι από το σημείο της εκτέλεσης. Η απόσταση ανάμεσα στην πολυκατοικία και το απέναντι παρκάκι, όπου δολοφονήθηκε ο δημοσιογράφος, είναι 50-60 μέτρα.

Πηγή:avgi.gr

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours