Δώρα Χρυσικού: «Κύριε Λιγνάδη δεν ήσασταν στην Ιθάκη το 2015 – 2016»

«Κύριε Λιγνάδη καταλαβαίνω τον πανικό σας αλλά έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήσασταν στο νησί, ούτε το 2016», ισχυρίζεται η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού.

«Ας του πει κάποιος πως με ψέματα επιβαρύνει χειρότερα τη θέση του» γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook η Δώρα Χρυσικού, σχολιάζοντας την «κατάπτυστη», όπως τη χαρακτηρίζει, «απολογία του Λιγνάδη».

Υπενθυμίζεται πως μέσω του απολογητικού του υπομνήματος στην ανακρίτρια, ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός υποστηρίζει πως οι μηνύσεις και οι μαρτυρικές καταθέσεις σε βάρος του «είναι απολύτως ψευδείς και κατασκευασμένες και τις αρνούμαι κατηγορηματικά».

Η ηθοποιός, ωστόσο, αναφερόμενη στον ισχυρισμό του κατηγορούμενου ότι οι πράξεις που του αποδίδονται για τον Αύγουστο του 2015 δεν ευσταθούν, καθώς βρισκόταν στην Ιθάκη για διακοπές, επεσήμανε στο σχετικό post της:

«Ας του πει κάποιος πως με ψέματα επιβαρύνει χειρότερα την θέση του. Όπως το κατάφωρο ψέμα ότι τον Αύγουστο του 2015 που φέρεται να βίασε ένα από τα θύματα, ήταν διακοπές στην Ιθάκη. Κύριε Λιγνάδη καταλαβαίνω τον πανικό σας αλλά έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήσασταν στο νησί, ούτε το 2016, ήρθατε στο νησί μου το 2017 και το 2018 και προτίθεμαι να τα καταθέσω στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί».

dora ithopios

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *