Δεύτερη απόπειρα εμπρησμού σε μια εβδομάδα στο δασάκι Αργυρούπολης

Δεύτερη προσπάθεια εμπρησμού μέσα σε μια εβδομάδα καταγγέλλει ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, καθώς εντοπίστηκαν γκαζάκια μέσα στο δασάκι της Αργυρούπολης στην περιοχή του Υμηττού.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του στο Facebook η οποία συνοδεύεται και από τις σχετικές φωτογραφίες, η περιπολία ομάδας εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης εντόπισε στη βάση ενός πεύκου, κρυμμένα κάτω από ένα μαξιλάρι δυο γκαζάκια. Την περασμένη Παρασκευή η ομάδα είχε βρει έναν μεγεθυντικό φακό πάνω σε ξερά χόρτα.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης αναφέρει:

«Απίστευτο: Γκαζάκια στο δασάκι της Αργυρούπολης

Πριν από λίγο, για δεύτερη φορά σε μία βδομάδα ή περιπολία της ομάδας Εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης εντόπισε κάτω από ένα μαξιλάρι τοποθετημένο στην βάση ενός πεύκου δύο γκαζάκια γεμάτα. Μετά τον φακό και γκαζάκια με στόχο προφανή. Είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε και ευχαριστώ τους εθελοντές φύλακες του Υμηττού μας που αγρυπνούν 24 ώρες το 24ωρο απέναντι στους αλήτες που βάλθηκαν να μας κάψουν.
Τον μηχανισμό παρέλαβε η ασφάλεια και φυσικά τόσο ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης όσο και όλες οι εθελοντικές ομάδων των 11 Δήμων του ΣΠΑΥ βρισκόμαστε σε συναγερμό».

Πηγή:ertnews.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours