Γλυκά Νερά: Ξεκινά η δίκη για την δολοφονία της Κάρολαιν – Η υπερασπιστική γραμμή του Μπάμπη

Ξεκινά αύριο η δίκη για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Ξανά στο προσκήνιο η υπόθεση που είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα από τα Γλυκά νερά καθώς η δίκη με κατηγορούμενο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει οριστεί για τις 8 Απριλίου.

Η ανατριχιαστική δολοφονία που αρχικά παρουσιάστηκε από τον ίδιο τον δολοφόνο ως έγκλημα ληστών που δολοφόνησαν την Καρολάιν, συγκλόνισε το πανελλήνιο καθώς επί 37 ημέρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμφανιζόταν ως συντετριμμένος σύζυγος, πριν τελικά συλληφθεί και ομολογήσει.

Η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει ο Αναγνωστόπουλος

Η υπερασπιστική του γραμμή, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κινηθεί στον ισχυρισμό ότι έδρασε εν βρασμώ ψυχής και θα προσπαθήσει να παρουσιάσει την προσωπικότητα της Καρολάιν ως βίαιη και ναρκισσιστική. Στην προσπάθειά του αυτή θα χρησιμοποιήσει το ημερολόγιο που διατηρούσε η Καρολάιν.

Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιοι θα καταθέσουν υπέρ του 34χρονου πιλότου και σε ποιες μαρτυρίες θα στηρίξει την υπεράσπισή του για τα ξεσπάσματα οργής της 21ετών συζύγου του.

Μάρτυρας κατηγορίας η σύμβουλος ψυχικής υγείας

Μάρτυρας κατηγορίας θα είναι η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου, της οποίας η δικηγόρος, Σταματία Μάρκου, μίλησε στην τηλεόραση του «MEGA».

«Η πελάτης μου έχει στοχοποιηθεί αδίκως από μερίδα ανθρώπων. Δεν είχε καμία πρόθεση να διαρρεύσει προς τα έξω όσα της είχε εμπιστευτεί η Καρολάιν», είπε η κ. Μάρκου.

«Η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού είχε πει στην Καρολάιν να μιλήσει στη μητέρα της για όσα περνούσε στον γάμο της ενώ μάλιστα την είχε συμβουλέψει να μιλήσει και στην δικηγόρο», συμπλήρωσε.

«Της είχε δώσει το τηλέφωνό μου για να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου, ωστόσο η άτυχη κοπέλα δεν πρόλαβε, κατέληξε.

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *