Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Συνελήφθη και 4ο πρόσωπο που έχει εμπλοκή στην υπόθεση

Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται και τέταρτο πρόσωπο που έχει εμπλοκή στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης ανήλικης στον Κολωνό.

Πρόκειται για 36χρονο άνδρα ο οποίος έχει συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές, καθώς κατηγορείται ότι βίασε τουλάχιστον μία φορά -μετά από ραντεβού- το ανήλικο παιδί.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων.

Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15/10/2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Πηγή:topontiki.gr

About Post Author