Βαρύ πένθος για τον Μάνο Γαβρά – «Μακάρι να σε είχα ακόμα κοντά μου»

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Μάνο Γαβρά.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την τελευταία ανάρτηση του ηθοποιού στον λογαριασμό του στο Instagram, “έφυγε” από τη ζωή ο μπαμπάς του.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον πατέρα του το μεσημέρι της Τετάρτης, 3 Μαρτίου, έγραψε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κείμενο στη λεζάντα του.

“Πάντα σου φώναζα “τελείωνε ρε μπαμπά” όταν ήθελα να μπω στο μπάνιο για να ετοιμαστώ γιατί είχες εμμονή με την καθαριότητα και όποτε έμπαινες αργούσες να βγεις. Μακάρι να σε είχα ακόμα κοντά μου κι ας μην έβγαινες ποτέ. Ας πλενόμουν έξω στην αυλή στο κρύο με το λάστιχο. Φτάνει μόνο να ήξερα ότι είσαι ακόμα εκεί μέσα να καθαρίζεις το σώμα σου για να γίνει όσο καθαρή ήταν και η ψυχή σου. Από μικρό παιδί όπου κι αν βρισκόμουν στην Κρήτη θυμάμαι τον κόσμο να μου λέει “Του Αντώνη είσαι μπρε ο μικιός; Να ξέρεις ότι καλύτερος άνθρωπος από τον πατέρα σου δεν υπάρχει.”

Το ίδιο μου έλεγαν και χθες την ώρα που σε αποχαιρετούσα. Είμαι ακόμα ο μικιός σου αλλά χθες έγινα άνδρας για πρώτη φορά. Χθες μου κόπηκε ο ομφάλιος λώρος για πρώτη φορά και τώρα αιωρούμενος ψάχνω να βρω προς ποια κατεύθυνση βρίσκεται το μπροστά . Σε λατρεύω πατέρα μου. Θα μου λείπεις όσο υπάρχω ακόμα στον κόσμο αυτό. Θα προσέχω τη μητέρα μας που τόσο αγάπησες ώσπου να ανταμώσετε ξανά.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *