Lockdown: Το πρώτο βήμα για την επιστροφή στην κανονικότητα θα γίνει από την προσεχή Δευτέρα (7/12) καθώς τα πρώτα καταστήματα ανοίγουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr μέσα στην εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, θα ανακοινώσει την παράταση του lockdown για μια ακόμη εβδομάδα, έως τις 14 Δεκεμβρίου, αλλά και τα πρώτα καταστήματα που θα ανοίξουν.

Αυτά θα είναι τα κομμωτήρια και τα εποχικά καταστήματα, τα οποία φυσικά δεν θα λειτουργήσουν χωρίς αυστηρούς κανόνες οι οποίοι θα διασφαλίζουν πλήρως την ασφάλεια των πελατών αλλά και των εργαζομένων.

Οι λεπτομέρειες για το άνοιγμα των συγκεκριμένων καταστημάτων, θα γίνουν γνωστές μέσα στις επόμενες ημέρες, ωστόσο είναι το πρώτο βήμα για επιστροφή στην κανονικότητα αλλά και στην σταδιακή επανέναρξη του εμπορίου και της οικονομίας.

Τα πάντα, ωστόσο, θα κριθούν μέσα στις επόμενες ημέρες σχετικά με τις επόμενες κινήσεις και τα καταστήματα που θα ανοίξουν καθώς η επιτροπή των λοιμωξιολόγων επεσήμανε στον πρωθυπουργό πως η κατάσταση δεν εξομαλύνεται, οπότε το άνοιγμα της αγοράς δεν μπορεί να γίνει, τουλάχιστον άμεσα.

Πηγή:

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours