ΕΛΛΑΔΑΝΕΑ

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Προσφεύγει στην Δικαιοσύνη για απάτη εις βάρος της

Spread the love

Φανερά ενοχλημένη εμφανίστηκε στην τελευταία της ανάρτηση στο Facebook η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η ηθοποιός φαίνεται πώς έχει έχει πέσε θύμα διαδικτυακής απάτης, αφού τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί δημοσίευμα που την θέλει να έχει πλουτίσει ξαφνικά, μετά από κάποια «έξυπνη κίνηση που έκανε.

Η ίδια είναι χαμηλών τόνων και δεν συνηθίζει να απασχολεί τα Μέσα με τίποτα άλλο εκτός από τα επαγγελματικά της. Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει εις βάρος της την έκανε έξω φρενών, με αποτέλεσμα να σπεύσει να το διαψεύσει μέσα από τα social media. Μάλιστα, αποκάλυψε πώς έχει κινηθεί νομικά και θα το τραβήξει όσο μπορεί, μέχρι να βρει το δίκιο της.

«Λοιπόν για να τελειώνουμε. Αρχικά σκέφτηκα ότι δεν χρειάζεται να βγω και να διαψεύσω τίποτα! Όμως βλέπω ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι τους ταΐζουν… Δεν έχω καμία σχέση λοιπόν με το δημοσίευμα που λέει πως πλούτισα και άλλες τέτοιες αηδίες!! Καμία σχέση! Ήδη κινούμαι νομικά και θα βρω το δίκιο μου όσο χρόνο και αν πάρει. Αυτά. Απλώς ρε παιδιά μην πιστεύετε έτσι εύκολα ότι να ναι! Είναι επικίνδυνο!», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Comment here

shares