Ο πρώην διεθνής Γερμανός, Κρίστοφ Μέτσελντερ, που πέρασε από Ντόρτμουντ, Σάλκε και Ρεάλ Μαδρίτης, ερευνάται για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού, έπειτα από καταγγελία της συντρόφου του.

Σκάνδαλο για τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, Κρίστοφ Μέτσελντερ, έχει ξεσπάσει στη Γερμανία. Ο άλλοτε παίκτης των Ντόρτμουντ, Σάλκε και Ρεάλ Μαδρίτης, που αγωνίστηκε 47 φορές με το εθνόσημο, είναι ύποπτος για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας. Αυτό ανακοίνωσε η αστυνομία του Αμβούργου, καθώς άνοιξε φάκελο και ερευνά σχετικά την υπόθεση.

Ολα ξεκίνησαν όταν η σύντροφός του 38χρονου πλέον Γερμανού, ενημέρωσε τις αρχές ότι ο Μέτσελντερ της είχε στείλει 15 σεξουαλικές φωτογραφίες με ανήλικους και η αστυνομία έκανε έρευνα στον υπολογιστή και στο κινητό τηλέφωνό του.

Άνδρες της αστυνομίας του Αμβούργου εισέβαλαν στην κατοικία του 38χρονου την ώρα που εκείνος έλειπε και ανακάλυψαν μεγάλο αριθμό φωτογραφιών με ανήλικα παιδιά σε ηλεκτρονική μορφή, σύμφωνα με επίμαχο δημοσίευμα της Bild.

Η καταγγελία έγινε από γυναίκα με την οποία ο Μέτσελντερ διατηρούσε ερωτική σχέση για έναν χρόνο και της είχε στείλει στο Whatsappπερισσότερες από 15 φωτογραφίες γυμνών παιδιών, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές, όσον αφορά τον πρώην ποδοσφαιριστή.

bild
Το εξώφυλλο της γερμανικής εφημερίδας

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours