Άκου ανισόρροπε δικτάτορα, η Ελλάδα δεν είναι η διαλυμένη Συρία που βρήκες μπροστά σου, ούτε η κατακερματισμένη Λιβύη, αλλά ούτε και η φτωχή και ανυπεράσπιστη Αρμενία. Είναι χώρα καλά εξοπλισμένη κι απέδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από τις απειλές σου. 

του  Κρικόρ Τσακιτζιάν.

Στον Έβρο έσπασες τα μούτρα σου, όταν βρήκες μπροστά σου ένα ψυχωμένο λαό κι ένα καλά οργανωμένο στρατό. Γιατί δεν έκανες να προχωρήσεις αφού ήσουν τόσο τσαμπουκάς; Εκεί κατάλαβες πως δεν σε έπαιρνε να πουλήσεις τρέλα κι έβαλες την ουρά στα σκέλια κάνοντας υποχώρηση με ελαφρά πηδηματάκια. 

Σ’ έχει πιάσει κόψιμο να αφοπλιστούν τα νησιά του Αιγαίου, γιατί ξέρεις καλά ψυχάκια, πως το παραμικρό που θα διανοηθείς να κάνεις εκεί, θα γίνει και ο τάφος σου. 

Κανείς από τους αφιονισμένους Τουρκόγυφτους που έχεις στο στράτευμά σου, δεν πρόκειται να φύγει ζωντανός από νησί του Αιγαίου. Στην Ανατολική Μεσόγειο όταν ένιωσες πως ήταν έτοιμα τα αόρατα Ελληνικά υποβρύχια να στείλουν αύτανδρα στον πάτο της θάλασσας τα πολεμικά σου πλοία, χέστηκες πάνω σου και μαζεύτηκες αμέσως, σχιζοφρενή τραμπούκε. 

Το ότι η χώρα μας δεν επιθυμεί τον πόλεμο, μη το εκλάβεις ως αδυναμία. Και να γνωρίζεις κάτι ψυχοπαθή φασίστα. Όσο κι αν τρωγόμαστε ολημερίς κι ολονυχτίς σ’ αυτό τον τόπο για ψύλλου πήδημα, μόλις χτυπήσει εχθρός την πόρτα, γινόμαστε μια γροθιά, και τότε να δεις πόσο τρελοί είναι οι Έλληνες. Κατά καιρούς το ένιωσαν οι πρόγονοί σου στο πετσί τους. Γι’ αυτό και θρέφεις τόσο μίσος γι’ αυτό το λαό. 

Καλό είναι, μέχρι να σε ρίξουν από την εξουσία, πράγμα που θα γίνει αργά ή γρήγορα, έτσι που τα έχεις κάνει στη χώρα σου, ας σου κάνουν κανένα παγωμένο ντους να σου περάσει η τρέλα, γιατί μόνο σε κακό θα σου βγει. 

Κατάλαβες βλαμμένε; 

About Post Author

Krikor Tsakitzian

Δημοσιογράφος

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours