Την τύφλωσαν οι Ταλιμπάν και λέει πως ταΐζουν τα σκυλιά με σώματα γυναικών

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις μιας μητέρας που της έβγαλαν τα μάτια επειδή είχε πιάσει δουλειά

Μια γυναίκα που την πυροβόλησαν και της έβγαλαν τα μάτια οι Ταλιμπάν επειδή είχε πιάσει δουλειά ως αστυνομικός αποκαλύπτει πως ταΐζουν τα σκυλιά τους με πτώματα γυναικών.

«Στα μάτια των Ταλιμπάν, οι γυναίκες δεν είναι ζωντανά, ανθρώπινα όντα, παρά κρέας και σάρκα για ξυλοδαρμό», είπε η Khatera, που ζει πλέον στο Δελχί, στον ινδικό σταθμό News 18.

Την τύφλωσαν οι Ταλιμπάν και λέει πως ταΐζουν τα σκυλιά με σώματα γυναικών

Η 33χρονη μητέρα 5 παιδιών περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια των Ταλιμπάν, λέγοντας μάλιστα πως την έδωσε στους φονταμενταλιστές ο ίδιος της ο πατέρας. Πρώην μαχητής των Ταλιμπάν και ο ίδιος, δεν έβλεπε με καθόλου καλό μάτι το γεγονός ότι η κόρη του εργαζόταν και ήταν μάλιστα αστυνομικός.

Ως τιμωρία, οι Ταλιμπάν την πυροβόλησαν 8 φορές και την τύφλωσαν πέρυσι. Ο πατέρας της είχε δώσει στους Ταλιμπάν αντίγραφο της ταυτότητάς της και τη μέρα που την έπιασαν, της είχε τηλεφωνήσει για να μάθει πού ακριβώς βρισκόταν η τραγική γυναίκα.

Εκπρόσωπος πάντως των Ταλιμπάν δήλωσε στο πρακτορείο Reuters πως δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση, παρά το γεγονός ότι την ιστορία της επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της αφγανικής αστυνομίας.

«Πρώτα μας βασανίζουν και μετά πετούν τα πτώματά μας, ως είδος τιμωρίας. Κάποιες φορές με τα σώματά μας ταΐζουν τα σκυλιά», επιμένει εκείνη. «Ήμουν τυχερή που επιβίωσα. Πρέπει κάποιος να ζήσει στο Αφγανιστάν με τους Ταλιμπάν για να καταλάβει τι είδους κόλαση έχει χτυπήσει τις γυναίκες, τα παιδιά και τις μειονότητες», καταλήγει.

Τα 4 παιδιά της έχουν μείνει πίσω στο Αφγανιστάν. Εκείνη, ο σύζυγός της και το μωρό μπόρεσαν να πάνε στην Ινδία τον Νοέμβριο του 2020 για μια ιατρική θεραπεία. Και επειδή είχαν ακριβώς τα λεφτά.

«Αυτή την τύχη δεν την έχουν όλοι. Οι γυναίκες και όποιος δεν υπακούει στους Ταλιμπάν, πεθαίνει στους δρόμους. Οι Ταλιμπάν δεν αφήνουν τις γυναίκες να επισκέπτονται άντρες γιατρούς και την ίδια στιγμή δεν επιτρέπουν στις γυναίκες να διαβάζουν και να εργάζονται. Τι μένει λοιπόν για μια γυναίκα; Να πάει να πεθάνει; Ακόμα και αν πιστεύει κανείς πως είμαστε μόνο μηχανές αναπαραγωγής, δεν υπάρχει λογική εδώ, παρά μόνο καθαρό μίσος»…

About Post Author

+ There are no comments

Add yours