Τα έφτιαξε με 41χρονο πατέρα στα 18 της – «Μοιάζει με παππού σου»

Έκανε σχέση με άνδρα 23 χρόνια μεγαλύτερό της και τα σχόλια στα social media ήταν επικριτικά.

Μία 20χρονη από τη Βρετανία προκάλεσε θύελλα στα social media, όταν μοιράστηκε τη σχέση της με τον κατά 23 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της και πατέρα τριών παιδιών.

Η Ellie Liptrot γνώρισε τον Mark στο Γιορκ της Βρετανίας το 2021, όταν ήταν μόλις 18 χρονών και εκείνος 41. Από τότε όμως, η σχέση τους μόνο καλυτερεύει, όπως μοιράζεται στη Sun.

Δύο χρόνια μετά και η σχέση τους καλά κρατεί, με την Ellie να έχει μπει για τα καλά στο ρόλο της μητριάς των τριών παιδιών του Μαρκ από προηγούμενο γάμο. Τώρα μέσα στο κλίμα των γιορτών, η Ellie προετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα, αγοράζοντας δώρα και ετοιμάζοντας εκπλήξεις για τα θετά της παιδιά.

Στον ελεύθερο χρόνο της, η Ellie, που βγάζει τα προς το ζην πουλώντας ρούχα στην πλατφόρμα Vinted, απολαμβάνει επίσης το μαγείρεμα και τη γυμναστική – αναγκάζοντας και τον Mark να «τεντώνεται» πού και πού, όπως μοιράζεται στο Tiktok.

Παρόλο που το ζευγάρι φαίνεται -και δηλώνει- απόλυτα ευτυχισμένο με τη σχέση τους, οι χρήστες της πλατφόρμας δεν το είδαν με ίδιο μάτι. «Νόμιζα ότι ήταν όλα παιδιά του» σχολιάζει ένας χρήστης σε φωτογραφία της οικογένειας.

«Τρομακτικό», «Μοιάζει με παππού σου», γράφουν άλλοι με έναν τρίτο να εξανίσταται «Θα έπρεπε να σπουδάζεις, να κάνεις φίλους και να χτίζεις την καριέρα σου, όχι να φυλάς τα παιδιά ενός μεσήλικα. Είναι τόσο θλιβερό»

@elli3liptrot Howling😭😭😭 #fyp #foryou ♬ Love Me Back by Trinidad Cardona

About Post Author