Προκαλεί ο Γιαϊτζί – Η Τουρκία μπορεί να γονατίσει την Ελλάδα χωρίς καν να πολεμήσει

Ο εμπνευστής της Γαλάζιας Πατρίδας και του τουρκο-λιβυκού μνημονίου, απόστρατος ναύαρχος και πρώην αρχηγός του τουρκικού ΓΕΝ, Τζιχάτ Γιαϊτζί, ο οποίος «αποκάλυψε» τα «ελληνικά σχέδια επέμβασης στη Δυτική Τουρκία σε συνεργασία με τους Γκιουλενιστές», συνέχισε τις… πολεμικές προκλήσεις κατά της Ελλάδας.

Σε περίπτωση πολέμου…

Μιλώντας στον τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό Ulusal Kanal, ο Τζιχάτ Γιαϊτζί εμφανίστηκε απόλυτα βέβαιος ότι η Τουρκία μπορεί να γονατίσει την Ελλάδα, και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να πολεμήσει.

«Σήμερα στην Ελλάδα, αν υπάρξει περίπτωση πολέμου, δεν θα μπορούν να βρουν στρατιώτες να πολεμήσουν» είπε ο τούρκος απόστρατος, προσθέτοντας ότι «Το 2020 θα προσλάμβαναν (στον στρατό) 1500 άτομα και με το ζόρι βρήκαν 300 άτομα».

«Με το ζόρι βρήκαν 300 άτομα» συνέχισε, «ενώ σ’ εμάς όχι 1.500 άλλα 250 χιλιάδες άτομα προσλαμβάνονται και υποβάλλουν αίτημα ένα εκατομμύριο άτομα» συμπλήρωσε.

«Στην Ελλάδα θα γίνει χαμός»

«Αν σήμερα, να μη δώσει ο θεός βέβαια, υπάρξουν στην Τουρκία 50 ή 30 ή 40 μάρτυρες, το δικό μας έθνος αυτό θα το αντιμετωπίσει με σιωπή, υπομονή και σταθερότητα, ενώ οι μάνες και οι πατεράδες θα πούνε “Να είναι καλά η πατρίδα”» τόνισε.

«Στην Ελλάδα δεν μπορεί να υπάρξει ούτε ένας, μόλις υπάρξει ένας στην Ελλάδα θα γίνει χαμός, θα γίνει χαμός στην Ελλάδα» είπε.

Και κατέληξε: «Η Τουρκία μπορεί να γονατίσει την Ελλάδα χωρίς καν να πολεμήσει. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Χωρίς να πολεμήσει την γονατίζει».

Πηγή: tourkikanea

About Post Author

+ There are no comments

Add yours