Ο Matthew McConaughey φιλοξενεί την ανώτερη βραδιά Bingo κατά τη διάρκεια πανδημίας

Σε περιόδους κρίσης, μερικοί άνθρωποι καταρρέουν και άλλοι δείχνουν αληθινό χαρακτήρα. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, A’ Ρόλου, Matthew McConaughey συγκαταλέγεται με έμφαση στο τελευταίο γκρουπ: πρόσφατα πέρασε ένα βράδυ φιλοξενώντας ένα εικονικό παιχνίδι μπίνγκο για ηλικιωμένους σε καραντίνα σε μια εγκατάσταση διαβίωσης στο Ώστιν του Τέξας.

Η καλή πράξη του McConaughey δημοσιοποιήθηκε μόνο όταν η εγκατάσταση διαβίωσης, The Enclave στο Round Rock Senior Living, δημοσίευσε ένα σύντομο κλιπ των εορτασμών στη σελίδα τους στο Facebook. Στο βίντεο, ο αστέρας μπορεί να δει να περιβάλλεται από την οικογένειά του, να φωνάζει αριθμούς και να γιορτάζει όταν κερδίζει τελικά ένας ανώτερος.

Η εγκατάσταση του Senior Enclave κυκλοφόρησε αργότερα αυτήν τη δήλωση: «Σας ευχαριστώ στον Μάθιου, τη σύζυγό του Camila και τη μαμά του Kay για τη φιλοξενία των κατοίκων μας για μερικούς γύρους εικονικού μπίνγκο. Οι κάτοικοί μας περνούσαν πολύ καλά και τους άρεσαν να μιλούν με τον Μάθιου για την οικογενειακή κληρονομιά και το αγαπημένο του ποτό.

https://www.facebook.com/TheEnclaveatRoundRockSeniorLiving/videos/1658988767566145/

 

Οι ενέργειές του είναι ιδιαίτερα αξιέπαινες δεδομένου του πόσο δύσκολες είναι αυτές οι στιγμές για τους ηλικιωμένους, ιδιαίτερα. Επειδή διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να υποστούν θανατηφόρες συνέπειες για την υγεία από το COVID-19, οι περισσότερες εγκαταστάσεις διαβίωσης ηλικιωμένων έχουν εκδώσει ακόμη αυστηρότερες οδηγίες κλειδώματος από ό, τι έχουν επιβληθεί στον γενικό πληθυσμό. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επισκέπτες, ούτε εξωτερικές επισκέψεις, εκτός από σύντομες περιόδους υπαίθριας άσκησης. Για μια ομάδα ανθρώπων που έχουν ήδη απομονωθεί από φίλους και συγγενείς, αυτές οι αλλαγές είναι προφανώς οδυνηρές, πράγμα που κάνει χειρονομίες όπως ο Μάθιου ΜακΚάναγκι είναι πιο ευγενικοί και ενθουσιασμένοι.

Όλοι πρέπει να βγάλουμε μια σελίδα από το βιβλίο του Matthew McConaughey: σε δύσκολες στιγμές, οι μικρότερες χειρονομίες καλοσύνης και φιλανθρωπίας μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στη ζωή άλλων ανθρώπων. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να επικοινωνήσετε με τους αγαπημένους σας – ειδικά αυτούς που είναι πιο ευάλωτοι και απομονωμένοι. Θα το εκτιμήσουν περισσότερο από ό, τι γνωρίζετε.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours