Ο Ρίτσαρντ Γκιρ απάντησε στον Σαλβίνι για τους μετανάστες

Τι είπε ο γνωστός ηθοποιός για την ειρωνική δήλωση του Ιταλού υπουργού Εσωτερικών

Τη δική του απάντηση στην προκλητική δήλωση του Ματέο Σαλβίνι έδωσε ο γνωστός ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ με αφορμή την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στους δυο άνδρες για τις προσφυγικές ροές που έχουν διακοπεί προς την Ιταλία, με τα πλοία να μένουν ακινητοποιημένα στη μέση της Μεσογείου.

Ο ηθοποιός, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την ειρωνική δήλωση του Σαλβίνι, αρκέστηκε να πει ως απάντηση ότι δεν προσβλέπει σε πολιτική καριέρα. Πρόκειται για ζήτημα ανθρωπιστικό και μόνο.

«Δεν ενδιαφέρομαι για την πολιτική, αυτή δεν είναι πολιτική, αλλά ανθρωπιστική υπόθεση. Στο πλοίο συναντήθηκα με εξαιρετικούς, θαρραλέους ανθρώπους με τρομερές ιστορίες. Προέρχονται από την κόλαση. Οι γυναίκες ειδικότερα ήταν όλες θύματα βιασμού. Οι Ιταλοί έχουν αλλάξει. Λατρεύω την Ιταλία: Λατρεύω το πνεύμα των Ιταλών, τη γενναιοδωρία τους, την αγάπη που αποπνέει από ό, τι κάνουν.

Αλλά τα τελευταία δύο χρόνια τα πράγματα έχουν αλλάξει, οι άνθρωποι έχουν γίνει παρανοϊκοί, φοβούνται να αναζητήσουν το σωστό. Οι πολιτικοί αντί να βοηθήσουν αυτούς τους ανθρώπους, τους δαιμονοποιούν και αυτό πρέπει να τελειώσει και μπορεί να τελειώσει μόνο εάν εμείς το τελειώσουμε. Το μόνο ενδιαφέρον μου είναι να βοηθήσω αυτούς τους ανθρώπους. Τόσο απλά».

Πηγή:newsbeast.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours