Κορονοϊός – Ρωσία: Ο Πούτιν επισκέφθηκε νοσοκομείο και διαπίστωσε ότι λειτουργεί «ρολόι» (pics)

Κορονοϊός: Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν επισκεπτόμενος σήμερα το νοσοκομειακό συγκρότημα που βρίσκεται στο οικισμό Κομμουνάρκα της Μόσχας στο οποίο νοσηλεύονται ύποπτα κρούσματα κορονοϊοϋ, εξήρε κατά την διάρκεια σύσκεψης που έγινε στο νοσοκομείο με θέμα την αντιμετώπιση του κορονοϊού, την υψηλή ποιότητα της νοσηλείας και την άριστη συνεργασία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

«Είδα πως (το νοσηλευτικό προσωπικό) εργάζεται, όλοι τους είναι σε μάχιμες θέσεις. Όλοι δουλεύουν σαν ρολόγια, καλά και ρυθμισμένα» είπε ο Ρώσος πρόεδρος και προσέθεσε:

«Το νοιώθεις, ότι οι άνθρωποι γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν και πώς να δουλεύουν. Έχουν τα πάντα στην διάθεση τους και αξιοποιούν αποτελεσματικά την τεχνολογία, τον ιατρικό εξοπλισμό και τα μέσα που διαθέτουν».

AP_20084488014648.jpg

Ο Πούτιν εξήρε την υψηλή ποιότητα νοσηλείας των ασθενών στο νοσοκομείο αυτό. «Για όσους ξεκινάει η νοσηλεία, αρχίζει μια εντελώς νέα ζωή και αυτό γίνεται χάρη σε εσάς» δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, απευθυνόμενος στην διοίκηση του νοσοκομείου την οποία επαίνεσε για το υψηλό επίπεδο λειτουργίας του νοσοκομείου που έχει επιτύχει.

Πηγή:newsbomb.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours