Η Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου θα ξεκινήσει δοκιμές σε ανθρώπους για το εμβόλιο Coronavirus την Πέμπτη

Οι δοκιμές σε ανθρώπους για πιθανό εμβόλιο κοροναϊού για την ασθένεια COVID-19 που αναπτύχθηκε στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης θα ξεκινήσουν την Πέμπτη, ανακοίνωσε την Τρίτη ο υπουργός Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου Matt Hancock, σύμφωνα με τον Independent.

UK to start trials of coronavirus vaccine | Muswellbrook Chronicle ...

Ένα μέλος της ομάδας της Οξφόρδης είπε ότι εάν οι δοκιμές σε ανθρώπους είναι επιτυχημένες, εκατομμύρια δόσεις εμβολίων θα διανεμηθούν για χρήση έως το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους – αντιπροσωπεύοντας μια σημαντική ανακάλυψη που θα μπορούσε να σημαίνει την έναρξη της αργής ανάδυσης της παγκόσμιας κοινότητας από τον καταπιεστικό κανόνα του Το ξέσπασμα του COVID-19, το οποίο είχε ως γραπτό θάνατο 175.000 ζωές και προκάλεσε φαινομενικά ατελείωτη οικονομική καταστροφή.

Στην καθημερινή συνέντευξη τύπου – η οποία συμβαίνει στο 10 Downing street – ο κ. Χάνκοκ είπε ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου “ρίχνει τα πάντα” στην αναζήτηση ενός βιώσιμου εμβολίου και πρόσθεσε ότι χορηγεί 20 εκατομμύρια λίρες στην ομάδα της Οξφόρδης για να βοηθήσει το κλινικό τους. δοκιμές, με άλλα 22,5 εκατομμύρια λίρες που απευθύνονται σε ερευνητές του Imperial College London.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours