Η κατάρα των Κένεντι επέστρεψε: Πέθανε η 22χρονη εγγονή του – Το συγκλονιστικό κείμενο της! (vid)

Το γύρο του κόσμου σε χρόνο ρεκόρ έχει κάνει η τραγική είδηση του θανάτου της Σίρσε Κένεντι Χιλ, εγγονής του Ρόμπερτ Φιτζέραλντ Κένεντι.

Όπως αναφέρουν οι «New York Times» το κορίτσι βρέθηκε σε κτιριακό συγκρότημα στο Χαϊάνις Πορτ της Μασαχουσέτης. το οποίο μάλιστα ανήκει στην οικογένεια. Η 22χρονη εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης έχοντας χάσει τις αισθήσεις της από υπερβολική χρήση ναρκωτικών. Η ίδια πηγή αναφέρει πως μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη αργά καθώς οι γιατροί στη συνέχεια διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Η γιαγιά της σχολίασε πως «ο κόσμος είναι λιγότερο όμορφος σήμερα» ενώ η οικογένεια Κένεντι σε ανακοίνωση της λέει: «Οι καρδιές μας έσπασαν εξαιτίας της απώλειας της αγαπημένης μας Σίρσε. Η ζωή της ήταν γεμάτη ελπίδα, υποσχέσεις και αγάπη».

Η Σίρσε Χιλ ήταν φοιτήτρια  στο τμήμα επικοινωνίας του Μπόστον Κόλετζ. Παράλληλα με τις σπουδές της ήταν αντιπρόεδρος της οργάνωσης νεολαίας των Δημοκρατικών στο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια είχε παραδεχτεί το 2016 πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Ολόκληρο το συγκλονιστικό άρθρο της:

«Όταν ήσασταν μικρά θυμάστε να έχετε φίλους που σας ανάγκαζε η μητέρα σας να κάνετε παρέα μαζί τους ενώ δεν θέλατε; Μετά αυτοί οι φίλοι έκαναν φιγούρα και σας έκαναν να τους σιχαίνεστε. Σύντομα αυτοί οι φίλοι γίνονταν συνήθεια μιας και ήταν συνέχεια κοντά σας. Στο τέλος αυτοί οι φίλοι ήταν πάντα μαζί σας, δεν σας άφηναν ποτέ μόνο και σχεδόν ξεκινούσατε να διασκεδάζετε μαζί τους. Μέχρι και πέρσι αυτή ήταν η σχέση μου με την ψυχική αρρώστια μου.

Η κατάθλιψη μου εμφανίστηκε στην αρχή του Γυμνασίου και θα είναι για πάντα μαζί μου. Αν και ήμουν κατά κύριο λόγο χαρούμενο παιδί, υπέφερα από κρίσεις βαθιάς στενοχώριας και ένιωθα ένα βαρύ ογκόλιθο στο στήθος μου. Αυτές οι κρίσεις έρχονταν και έφευγαν. Ωστόσο, ουσιαστικά κυριάρχησαν πάνω μου όταν ήμουν δευτεροετής Deerfield.

Όλοι ξέρουμε ότι μερικοί άνθρωποι βρίσκουν στο χειμώνα στο Deerfield, μεγάλο, σκοτεινό και μοναχικό. Ξεκίνησα να απομονώνω τον εαυτό μου, να κλείνομαι στο δωμάτιο μου, να απομακρύνομαι από σχέσεις με ανθρώπους και να παρατάω τη μελέτη μου. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων της εαρινής περιόδου η θλίψη μου με περικύκλωσε για τα καλά.

Ωστόσο, το καλοκαίρι μετά από το δεύτερο έτος στο σχολείο, η φίλη μου η κατάθλιψη ερχόταν σπάνια και ήμουν ευγνώμων για την απουσία της.

«Κάποιος που ήξερα και αγαπούσα “έσπασε” τα σεξουαλικά όρια μαζί μου»

Δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσει η τελευταία χρονιά μου, η φίλη μου επέστρεψε και σχεδίαζε να μείνει. Η αίσθηση ευημερίας μου ήταν ήδη χαμένη και χάθηκα τελείως, αφού κάποιος που ήξερα και αγαπούσα “έσπασε” τα σεξουαλικά όρια μαζί μου.

Έκανα το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει ένα θύμα… Προσποιήθηκα ότι δεν συνέβη ποτέ. Όλα αυτά έγιναν πάρα πολύ βαριά και προσπάθησα να πάρω τη ζωή στα χέρια μου.

Επέστρεψα στο πανεπιστήμιο για την τελευταία μου χρονιά αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να χειριστώ τα άγχη που μου προκαλούσε. Πήγα σε ειδικό για να θεραπεύσω την κατάθλιψη μου και μετά επέστρεψα.

Η επιστροφή από την ιατρική άδεια δεν ήταν σίγουρα αυτό που περίμενα.  Είχα δει μια έντονη αντίθεση ανάμεσα στη μονάδα θεραπείας μου – έναν τόπο γεμάτο από συνειδητοποίηση και αποδοχή ανθρώπων – και την εμπειρία μου στο Deerfield.

Πηγή:womenonly.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours