Γυναίκα σκοτώθηκε οδηγώντας ηλεκτρικό πατίνι – Εκσφενδονίστηκε και «καρφώθηκε» στο παρμπρίζ αυτοκινήτου

Ένα νέο θανατηφόρο ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι αυτή τη φορά στην Κύπρο και σημειώθηκε στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ, στη Λεμεσό, με θύμα μια γυναίκα.

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο. Το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται γυναίκα που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και μοιραία για την οδηγό του πατινιού.

Σε δηλώσεις επί τόπου ο Δ/ντης της Τροχαίας Αρχηγείου Γ.Γεωργίου, ανέφερε ότι παρά τις εκκλήσεις της Δύναμης προς όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου είχαμε ένα άλλο θανατηφόρο. Το νέο θύμα είναι 48χρονη από την Πολωνία, η οποία στην προσπάθειά της να διασταυρώσει την οδό, κτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα το οποίο οδηγούσε επίσης αλλοδαπός.

Η άτυχη γυναίκα ήταν μόνιμη κάτοικος Κύπρου.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΙΓΜΑ στη Λεμεσό η άτυχη γυναίκα εκτινάχθηκε και καρφώθηκε στον ανεμοθώρακα του οχήματος και ακολούθως παρασύρθηκε σε απόσταση πέραν των 50 μέτρων προτού καταλήξει βίαια στην άσφαλτο.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Γενικό νοσοκομείο Λεμεσού όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της.

Στον οδηγό του οχήματος ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία κινείτο με ψηλή ταχύτητα και ήταν κάτοχος μαθητικής άδειας,  διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με αρνητική ένδειξη. Ο οδηγός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Τα ακριβή αίτια του νέου θανατηφόρου αναμένεται να ξεκαθαρίσουν με την ολοκλήρωσή των εξετάσεων των μελών της τροχαίας Λεμεσού στη σκηνή.

Πηγή:sigmalive.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *