Βρετανία: Αθωώθηκε από το δικαστήριο η 32χρονη που αποπλάνησε 14χρονο

Απαλλάχθηκε από το δικαστήριο η 32χρονη Βρετανία που αποπλάνησε έναν 14χρονο και προχώρησε μαζί του σε σεξουαλική πράξη.

Η 32χρονη που βρέθηκε την Πέμπτη ενώπιον του δικαστηρίου υποστήριξε πως δεν εξανάγκασε το παιδί και ότι δεν σκέφτηκε ότι ήταν ανήλικος με την υπεράσπιση της να φέρνει στο δικαστήριο στοιχεία που έφεραν της αθώωση της.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 14χρονος είχε στον λογαριασμό του στο Facebook πως έχει γεννηθεί το 2000. Το παιδί εξήγησε πως είχε ψεύτικη ημερομηνία στο προφίλ του, προκειμένου να έχει πρόσβαση σε παιχνίδια και εφαρμογές.

Έτσι, οι ένορκοι αποφάσισαν να αθωώσουν την 32χρονη, η οποία ξέσπασε σε κλάματα αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Μάλιστα, σε ανάρτησή της στο Facebook, η μητέρα δημοσίευσε μία… πανηγυρική φωτογραφία γράφοντας μεταξύ άλλων: «Δεν είμαι ένοχη. Ευχαριστώ όσους με πίστεψαν».

Το χρονικό

Σύμφωνα με τις καταγγελίες η 32χρονη μητέρα παρέσυρε δύο 14χρονα αγόρια στο σπίτι της, εκμεταλλευόμενη στην συνέχεια το ένα εκ των δύο σεξουαλικά. Η γυναίκα παρακολουθούσε τα 2 αγόρια καθώς αυτά έπαιζαν ποδόσφαιρο σε πάρκο κοντά στην κατοικία της, και στην συνέχεια τα «δελέασε» να την ακολουθήσουν, προσφέροντάς τους ένα ποτήρι νερό.

Στην συνέχεια, οδήγησε το ένα από τα 2 στην κρεβατοκάμαρά της, όπου και συνουσιάστηκε μαζί του.

Η 32χρονη Teah Vincent, μητέρα 3 παιδιών ηλικίας δημοτικού, παραδέχθηκε την πράξη της, ισχυριζόμενη ωστόσο ότι πίστευε τότε πως το αγόρι είχε ηλικία…τουλάχιστον 16 ετών.

Τον ισχυρισμό της διέψευσε ο δικηγόρος της οικογένειας του αγοριού, ο οποίος ισχυρίστηκε πως τα αγόρια είχαν αποκαλύψει την ηλικία τους στη γυναίκα προτού συμβεί το οτιδήποτε. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, το νεαρό θύμα θεώρησε ότι η γυναίκα τον προσκαλούσε στο δωμάτιό της προκειμένου να του παρουσιάσει κάποιο παιχνίδι.

Ωστόσο, μόλις ανέβηκαν στον πάνω όροφο του σπιτιού της, η γυναίκα αποχώρησε για λίγο, επιστρέφοντας γυμνή και σπρώχνοντας το αγόρι στο κρεβάτι της, χωρίς να έχει αφήσει έστω κάποιον υπαινιγμό για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει.

Τελικά, το αγόρι φαίνεται να κατάφερε να ξεφύγει από τη γυναίκα, ενώ τόσο ο φίλος του, που υποψιαζόταν τι είχε συμβεί, όσο και μια άλλη φίλη τους στην οποία διηγήθηκαν το γεγονός αργότερα, τον αποκάλεσαν «ανόητο» και τον προέτρεψαν να μιλήσει στους γονείς του για το συμβάν.

«Η μητέρα μου πήγε στο σπίτι της Vincent μερικές μέρες μετά και την προκάλεσε, λέγοντάς της πως στην υπόθεση θα έπρεπε να εμπλακεί η αστυνομία. Πάνω σε αυτό, η Vincent απάντησε: «Τότε φώναξε τη γ….ένη αστυνομία», κατέθεσε το αγόρι στο δικαστήριο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *