Ανάστατη η βασιλική οικογένεια με τις νέες αποκαλύψεις- σοκ για την ζωή της Νταϊάνα

Ο William και ο Harry θα είναι πολύ αναστατωμένοι και θυμωμένοι, αναφέρει τηλεοπτική πηγή.

Αναστατωμένοι φαίνεται να είναι οι πρίγκιπες Harry και William με ένα αρκετά αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ για την ζωή της μητέρας τους, πριγκίπισσας Diana, το οποίο λέει ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει 4 φορές, αναφέρει το must.

Σύμφωνα με την The Sun το ντοκιμαντέρ που χωρίζεται σε 4 parts με τίτλο «Being Me: Diana» θα παρουσιάσει τα ψυχικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η Diana από τις διατροφικές διαταραχές, στον δυστυχισμένο της γάμο και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

Θα χρησιμοποιήσουν υλικό το οποίο δεν έχει έχουμε δει ξανά από ομιλίες της όπως και συνεντεύξεις με άτομα τα οποία ήταν κοντά της.

Η σειρά αυτή προορίζεται για το Netflix και δημιουργήθηκε από την τηλεοπτική εταιρεία DSP.

Αυτό φαίνεται να αναστάτωσε αρκετά τον Harry ο οποίος συνεργάστηκε με την πλατφόρμα του Netflix για το «Thomas The Tank Engine» και την 75η επέτειό του.

Μια τηλεοπτική πηγή είπε: «Οι royals θα αρνηθούν να λάβουν μέρος όπως και η οικογένεια Spencer».

«Ο William και ο Harry θα είναι πολύ αναστατωμένοι και θυμωμένοι. Είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό για τον Harry επειδή συνεργάζεται με το Netflix. Σε μια στιγμή που οι royals έχουν χτυπηθεί με την αποχώρηση της Meghan και του Harry, ο συγχρονισμός δεν είναι καλός».

Πηγή: must.com.cy

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours