Ένα μεγάλο reunion ετοιμάζεται! Ο George Clooney και ο Brad Pitt ξανά μαζί στις οθόνες μας σε μια ταινία που δεν πρέπει να χάσεις!

Οι συμπρωταγωνιστές του Ocean Eleven, George Clooney και Brad Pitt, ενώνονται και συνεργάζονται ξανά για ένα νέο θρίλερ, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, κι εμείς δεν μπορούμε να κρύψουμε καθόλου τον ενθουσιασμό μας!

Παρόλο που οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν κρυφές, η ανώνυμη, μέχρι στιγμής, ταινία φαίνεται πως θα έχει σκηνοθέτη τον Jon Watts. Ναι, καλά κατάλαβες, για τον σκηνοθέτη του “Spider-Man: Homecoming” μιλάω!

Η ανώνυμη ταινία ταινία του Brad Pitt και του George Clooney και ο ενθουσιασμός που δεν μπορούμε να κύψουμε:

Ο Watts, ο οποίος ήταν σκηνοθέτης και του σίκουελ του 2019 «Spider-Man: Far From Home» θα υπογράψει το σενάριο, θα σκηνοθετήσει και θα είναι παραγωγός της ταινίας που προς το παρόν δεν έχει τίτλο. Clooney και Pitt θα πρωταγωνιστούν και θα είναι συμπαραγωγοί της ταινίας μέσω των εταιρειών τους Smokehouse Pictures και Plan B Entertainment.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν συμπρωταγωνιστήσει στο παρελθόν σε πολλά κινηματογραφικά έργα, στην τριλογία Ocean’s και στην ταινία του 2008 Burn After Reading με σκηνοθέτες τους αδελφούς Κοέν.

Σύμφωνα με το HTR, οι εταιρείες Sony, Lionsgate, Apple, Netflix, Amazon, Annapurna, Universal, MGM και Warner Bros διεκδικούν το πρότζεκτ.

Ενώ υπάρχουν λίγες πληροφορίες για την ταινία, περιγράφεται ως αφήγηση της ιστορίας “δύο μοναχικών τύπων που τους έχει ανατεθεί η ίδια αποστολή”.

Την τελευταία φορά που είδαμε τον George Clooney εν δράσει ήταν στην ταινία επιστημονικής φαντασίας του Netflix “The Midnight Sky”, την οποία, επίσης, σκηνοθέτησε, ενώ το τελευταίο έργο που πρωταγωνίστησε ο Brad Pitt ήταν ήταν, επίσης, μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, το Ad Astra του 2019.

Σίγουρα μιλάμε για δύο από τους πιο αγαπημένους και ταλαντούχους σύγχρονους ηθοποιούς και το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ανυπομονούμε να τους δούμε να συμπρωταγωνιστούν ξανά στις οθόνες μας. Παρόλο που δε γνωρίζουμε τίποτα για την νέα ταινία, μόνο τα ονόματά τους αρκούν για να σε πείσω να τρέξεις στο σινεμά. Ακούς George Clooney και Brad Pitt και δε χρειάζεται τίποτα άλλο για να λιώσεις μπροστά από την οθόνη σου, αγκαλιά με έναν κουβά ποπ-κορν.

Πηγή:ipop.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours