Συγχαρητήρια κύριε Δένδια για τη στάση σας απέναντι στους προκλητικούς Τούρκους συνομιλητές σας. Μας κάνατε εθνικά υπερήφανους. Μπορεί να ήμασταν αντίθετοι με αυτή τη συνάντηση, αλλά επιτέλους βάλατε ένα τέλος σ’ αυτή την ταπείνωση, που όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος κι εσείς το επιθυμούσατε διακαώς και είπατε ως εδώ και μη παρέκει. Να ξέρετε, μπορεί να ενοχλήσατε την παρέα Σιμήτη και της Μέρκελ, που είναι σε κοινή γραμμή, αλλά ικανοποιήσατε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό κι αυτό θα το θυμάται για μια ζωή, ενώ όλοι οι άλλοι, μόλις φέρνατε εις πέρας τη δουλειά τους, θα σας πετούσαν στον κάλαθο των αχρήστων της ιστορίας.

Έχουμε ενσυναίσθηση γι’ αυτό που σας συνέβη μόλις συναντηθήκατε με τον Τούρκο Πρόεδρο και το γεράκι της Τουρκικής διπλωματίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Τον ίδιο ίλιγγο που πάθατε εσείς στη συνάντηση που είχατε μετά τις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν, τον ίδιο ίλιγγο παθαίναμε κι εμείς, κάθε φορά που μιλάγατε για συνομιλίες και διερευνητικές με τους Τούρκους. Τι να πεις μ’ αυτούς τους απολίτιστους φασίστες; Τίποτα απολύτως, γιατί δεν γνωρίζουν τη γλώσσα της διπλωματίας.

Καλά κάνατε και βάλατε με τη χθεσινή σας στάση, τέλος στις διερευνητικές παρωδία. Όλη η χώρα είναι στο πλευρό σας και δεν νομίζουμε να τολμήσει κανείς, μετά από αυτή την εξέλιξη, να σας βγάλει από τη θέση του Έλληνα ΥΠΕΞ με καμία πρόφαση, δήθεν αναβάθμισης για να έρθει κάποιος άλλος να κάνει τη βρωμοδουλειά που δεν κάνατε εσείς.

του Krikor Tsakitzian

About Post Author

Krikor Tsakitzian

Δημοσιογράφος

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours