Η Cosmote παίρνει πίσω με κόλπα το μπόνους από την κατάργηση των χάρτινων λογαριασμών

του Krikor Tsakitzian

Ποιός θα βάλει ένα τέλος στη ληστρική επιδρομή στις τσέπες των καταναλωτών, από τους παρόχους κινητής και σταθερής τηλεφωνίας;

Για μια ακόμη φορά, όποτε οι ίδιοι το θελήσουν, καταργούν μονομερώς τις δεσμεύσεις τους απέναντι στους καταναλωτές και προχωράνε πότε σε άμεσες και πότε σε έμμεσες αυξήσεις, την ώρα που όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν καλύτερες τιμές και καλύτερες παροχές στην κινητή και σταθερή τηλεφωνία. Το νέο μήνυμα που έστειλε στους καταναλωτές η Cosmote αναφέρει τα εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι από 1/10/2023 καταργείται η παροχή της έκπτωσης e – λογαριασμού σταθερής και κινητής που ανέρχεται μηνιαίως σε 1€ για κάθε σύνδεση σταθερής και 0.98 € για κάθε σύνδεση κινητής τηλεφωνίας. Ταυτόχρονα τριπλασιάζονται τα δωρεάν GB ηλεκτρονικής πληρωμής!

Από 1/10/2023 θα έχετε δώρο 3 GB για 7 ημέρες στο Cosmote κινητό σας με κάθε εξόφληση του λογαριασμού σας στο Cosmote app και my Cosmote.

Πρόκειται για μια παραπλανητική πρακτική της εταιρείας. Μοιράζει δωρεάν GB για λίγες ημέρες, προκειμένου να καταργήσει το οικολογικό μπόνους που έδινε, με έκπτωση 1 ευρώ ανά λογαριασμό, σε όσους είχαν δεχθεί την κατάργηση του χάρτινου λογαριασμού και όχι την πληρωμή του μέσω e-Cosmote, όπως θέλει παραπλανητικά να μας σερβίρει.

Από την πίσω πόρτα η Cosmote, βάζει τέλος στη συμφωνία που είχε κάνει με τους πελάτες της να σταματήσουν να λαμβάνουν φάκελο με το λογαριασμό τους. Αυτό πρέπει να το δει η επιτροπή ανταγωνισμού και να παραπεμφθεί η εταιρεία για αθέμιτες πρακτικές και παραπλανητικές καμπάνιες, σε βάρος των καταναλωτών.

Αφού δεν παρεμβαίνει το αρμόδιο υπουργείο, ας πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους οι καταναλωτικές ενώσεις και ας παραπέμψουν επιτέλους σε αρμόδια θεσμικά όργανα αυτούς που προσπαθούν να εξαπατήσουν και να καταληστέψουν με τέτοιες πρακτικές τον κόσμο. Αρκεί να υπολογίσει κανείς πόσες είναι οι συνδέσεις σταθερής και κινητής της Cosmote στη χώρα, για να καταλάβει τι θα βάζει στο ταμείο της με μια απλή ενέργεια του 1 ευρώ, που δεν γεμίζει κανενός το μάτι στις μέρες μας.

About Post Author